Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

V.Cololo broliu vadinantis R.Vyšniauskas: apie Vitalijaus sveikatos bėdas, šeimą ir paskutinį pokalbį

Ramūnas Vyšniauskas buvo vienas geriausių Vitalijaus Cololo draugų, laikė jį šeimos nariu, broliu. Paskutinį kartą jis su žinomu vyru bandė susisiekti sekmadienį, tačiau nepavyko – Vitalijus prastai jautėsi, tik nusišypsojo, išgirdęs, kad skambina bičiulis.
Vitalijus Cololo ir Ramūnas Vyšniauskas
Vitalijus Cololo ir Ramūnas Vyšniauskas / Karolio Bakūno nuotr.

Kalbėdamas su 15min Ramūnas pasakojo, kad atmintyje Vitalijus Cololo visada išliks kaip pozityvus, rūpestingas ir be galo savo šeimą mylintis žmogus.

„Visų pirma, pasakysiu visiems – negalima liūdėti, nes Vitalijus tikrai to nenorėtų. Jis buvo linksmas žmogus, mes pajuokaudavome apie laidotuves. Kalbėdami esame palietę tokią temą, sakėme, per jas norėtume, kad visi būtų linksmi“, – kalbėjo R.Vyšniauskas.

Pirmą kartą su Vitalijumi jiedu susitiko 2000 metais, „Panelės“ žurnalo fotosesijoje. Vėliau susibendravo, dažnai susitikdavo įvairiuose renginiuose. Prieš 4 metus bičiuliai vis dažniau pasirodydavo televizijos ekranuose, kartu vedė realybės šou, todėl tapo dar artimesni.

„Susipažinome vienoje žurnalo viršelio fotosesijoje. Aš pozavau Vitalijų laikydamas ant rankų, tuo metu jis svėrė 160 kilogramų, todėl lengva nebuvo“, – su šypsena prisiminė Ramūnas.

Karolio Bakūno nuotr./Ramūnas Vyšniauskas ir Vitalijus Cololo
Karolio Bakūno nuotr./Ramūnas Vyšniauskas ir Vitalijus Cololo

Kartu su Vitalijumi jie dažnai švęsdavo ir gimtadienius, 15min R.Vyšniauskas sakė, kad iš jų atmintyje išlikę patys linksmiausi prisiminimai: „Kartą Palangoje vakarėlis taip įsisiūbavo, kad atsidūrėme Šilutėje. Kai tik susitikdavome, tai ir juokaudavome, bet su juo buvo galima pasikalbėti ir rimtomis temomis.“

Ilgainiui susibendravo ir jų šeimos, Vitalijus dažnai važiuodavo į Rusiją, o grįžęs niekada nepamiršdavo Ramūno vaikų. Jiems atveždavo saldainių, žaislų. Bet svarbiausia Vitalijui buvo jo šeima. Jis labai mylėjo savo žmoną, dukrą, džiaugėsi jos pasiekimais, o bičiuliui dažnai apie juos pasakodavo, atsiųsdavo įvairių nuotraukų, vaizdo įrašų. Vitalijus su šeima leisdavo savaitgalius, tardavosi dėl iškilusių sunkumų, ieškodavo kompromisų. Ramūno akimis, Lietuvoje buvo mažai tokių šeimų, kaip Vitalijaus Cololo.

„Jų šeima man labai artima ir gera. Vitalijus, susėdęs su savo tėvuku, visada prisimindavo ir mane, paskambindavo. Galiu sakyti, kad turiu du artimus draugus, kuriuos vadinu broliais – Vitalijus buvo vienas jų. Deja, jo netekau“, – apmaudo neslėpė R.Vyšniauskas.

Su Vitalijumi Ramūnas bendraudavo labai dažnai, susiskambindavo mažiausiai 3 kartus per savaitę. O paskutinį kartą su bičiuliu teko kalbėti prieš savaitę. Tuo metu jis jautėsi gerai, kaip visada buvo pozityvus ir linksmas.

„Jo nuotaika buvo labai gera. Dabar buvo ir svorio numetęs, savimi rūpindavosi. Iš gyvenimo jis išėjo pačiame jėgų žydėjime“, – prisiminė R.Vyšniauskas.

Visgi sekmadienį Ramūnui su Vitalijumi susisiekti nepavyko. Paskambinus draugui, atsiliepė jo žmona Inga: „Aš jam skambinau ir tą sekmadienį. Jo žmona Inga sakė, kad Vitalijus matė, nusišypsojo, bet nebeturėjo jėgų kalbėti.“

Todėl žinia apie artimo draugo mirtį smogė tarsi žaibas iš giedro dangaus. Kartu jie turėjo dar labai daug planų – ateinantį savaitgalį su šeimomis žadėjo vykti į Druskininkus, vėliau švęsti Naujuosius metus, o po jų skristi į užsienį.

„Planavome vykti į Druskininkus, bet važiuosime į laidotuves“, – neslėpdamas liūdesio kalbėjo Ramūnas.

15min jis pasakojo po nelaimės jau kalbėjęs ir su Vitalijaus žmona Inga. Šiuo metu jai labai sunku, anot žinomo vyro, ji urną su vyro palaikais planuoja gabenti mašina.

Vis dėlto R.Vyšniauskas pasakojo nesuprantantis, kas galėjo nutikti, nes paskambindavęs Vitalijus visada buvo linksmas, geros nuotaikos: „Aš žinojau, kad jis buvo sveikas, niekuo nesiskundė. Tik prieš metus ar pusantrų buvo komplikacijų. Pamenu, kad pasakojo kartą važiavęs su mašina į parduotuvę, o prieš tai jis buvo pas daktarą, atliko tyrimus. Staiga jam paskambino gydytojas, pasakė, kad niekur nevažiuotų, nes labai blogi tyrimų atsakymai. Siūlė iškviesti greitąją, bet Vitalijus pats nuvažiavo į ligoninę. Nepamenu, kas jam buvo, bet jis vos liko gyvas.“

Po to įvykio Vitalijus visada Ramūnui primindavo, kad skirtų sau daugiau laiko, nes niekada negali žinoti, kas gali nutikti. Žinomas vyras labai rūpinosi savo artimu draugu, iš užsienio jam atvežė ir žaislą – „ždūną“. Ramūnas sako, kad dabar jis visada primins Vitalijų.

„Vitalijus minėjo, jei manęs niekas nelauks, tai aš turėsiu „ždūną“, kuris bus su manimi kartu. Žadėjo man ir mano vaikams padovanoti po vieną, kai susitiksime. Todėl dabar labai noriu jį pasiimti. Pasidėsiu jį namuose ir žinosiu, kad ten Vitalijus manęs laukia“, – pokalbį baigė R.Vyšniauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius