Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Genytė, R.Norvilė ir N.Nekrašiūtė dalijasi savo grupės „La Forza“ pirmojo klipo užkulisiais

Visai neseniai į grupę „La Forza“ susibūrusios trys žinomos dainininkės Vaida Genytė, Renata Norvilė ir Neringa Nekrašiūtė pristato savo darbo vaisius. Kitą savaitę pasirodys debiutinis grupės vaizdo klipas, o dabar galima žvilgtelėti, kas vyko užkulisiuose.
„La forza“ narės Neringa Nekrašiūtė, Vaida Genytė, Renata Norvilė
„La forza“ narės Neringa Nekrašiūtė, Vaida Genytė, Renata Norvilė / Asmeninio albumo nuotr.

Debiutinio vaizdo klipo filmavimai vyko Vilniaus senamiestyje. Anot Vaidos Genytės, nėra pasaulyje gražesnių gatvelių ir skverų nei Vilniuje.

Sostinės širdyje besifilmavusios trys šviesiaplaukės moterys, pasipuošusios vakarinėmis suknelėmis, traukė aplinkinių žvilgsnius. Labiausiai „La Forza“ grupės dainininkėmis susižavėjo italų turistai, kurie vis sekiojo iš paskos, kol galop išdrįso paprašyti nusifotografuoti kartu, rašoma pranešime spaudai.

Iškart po filmavimo į JAV išvykusi Renata Norvilienė prisipažino, kad toks dėmesys jai yra įprastas: „Vos tik italai ar ispanai pamato blondinę, jiems nuvažiuoja stogas“.

Atlikėjos dar neatskleidė, kokiai dainai buvo filmuojamas vaizdo klipas, tačiau nuotaikingą video apie patį filmavimą pamatyti galite jau dabar.

VIDEO: Klipo Užkulisiai. "La Forza", V. Genytė, N. Nekrašiūtė, R. Norvilė

Idėja susiburti su dar keliomis kolegėmis bendram projektui Renatai kilo prieš keletą metų, tik viskam savas laikas. Tas laikas atėjo , kai savo idėją ji papasakojo Neringai Nekrašiūtei, kuri tuo metu dalyvavo projekte su Renatos vyru Deivydu Norvilu – Deiviu.

„Dvejus metus trise – Renata, Deivis ir aš – džiuginome savo klausytojus Kalėdiniuose koncertuose. Tuo metu kai Deivis vienas dainuodavo ant scenos, o mes su Renata užkulisiuose laukėme savo pasirodymų, ji vis prasitardavo: „Žinai, mums būtinai reikia dainuoti kartu“. Vienais metais palinksėjome, kad taip – reikia, antrais, o sausio mėnesį Renata ėmė ir man paskambino, pasakė, kad turi dainą, kurią jai sukūrė Deivis ir ją nori įrašyti. Taip viskas ir prasidėjo... “, – pasakoja Vaida Genytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius