Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Kurpienės knyga „Liekna visam gyvenimui“ sudomino būrį svečių: su kūdikiu atvyko ir I.Stasiulytė

Sveikos mitybos specialistė Vaida Kurpienė antradienį pristatė naują savo knygą „Liekna visam gyvenimui“. Į Vilniaus Užupyje įsikūrusią „AP Galeriją“ ji sukvietė gausų būrį svečių.
Svečiai
Svečiai / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Naujoji Vaidos knyga skirta moterims, kurios nori gerai jaustis savo kūne be kančios, graužaties ir be jokių kraštutinumų.

Kodėl man nesiseka sulieknėti, klausiame savęs, kai metame dar vieną drastišką dietą. Vaida Kurpienė atsako: „Jeigu norite numesti svorio, nustokite kankinti save, mėgaukitės maistu“ ir pristato naują savo knygą „Liekna visam gyvenimui“, kurioje pateikia 10 žingsnių programą, kaip pamažu pakeisti mitybos įpročius, kad nereikalingi kilogramai nebegrįžtų niekada.

Į knygos pristatymą atvyko būrys svečių – Vaidos bičiulių: kunigas Algirdas Toliatas, kuris prieš 5 metus Vaidai padedant atsisveikino su 30 kilogramų, Austėja Landsbergienė, Vaida Grikšaitė-Česnauskienė su dukra Ema, Eglė Skrolytė, Laima Kybartienė, Viktorija Jakučinskaitė, Agnė Zuokienė.

Pirmą kartą viešumoje po gimdymo pasirodė ir aktorė Ineta Stasiulytė, spalį su šokėju Deividu Meškausku susilaukusi dukros Marijos.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ineta Stasiulytė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ineta Stasiulytė

Ineta 15min sakė prie sveikos mitybos pratinanti ir savo šeimos narius, tėvus. Juos paraginusi pabandyti maitintis pagal specialią V.Kurpienės programą vėliau kartu džiaugėsi akivaizdžiais rezultatais – tėvams pavyko atsikratyti dešimčių kilogramų anaiptol ne badaujant.

Per knygos pristatymą Eglė Skrolytė pasakojo vieną dieną pajutusi, kad trūksta fizinių jėgų ir energijos: „Atsiradau Vaidos mokymuose, nes norėjau daugiau judėti ir keisti mitybą. Vaidos dėka sužinojau mitybos principus ir taisykles, kurios man leido pasiekti geresnę savijautą.“

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Knygos „Liekna visam gyvenimui“ pristatymas
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Knygos „Liekna visam gyvenimui“ pristatymas

V.Kurpienė renginyje pasakojo, kad daug žmonių žino apie mitybą ir sveiką gyvenimo būdą, bet nieko nedaro, kad būtų sveikesni ir lieknesni.

„Jie kupini baimių, kad reikės save labai riboti ar daro tam tikras dažnai pasitaikančias klaidas. Todėl nusprendžiau parašyti knygą, kuri juos įkvėptų pradėti pokyčius jau dabar, o ne žadėti tai padaryti nuo pirmadienio, – knygos pristatyme kalbėjo mitybos specialistė. – Mano knyga pirmiausia skirta tiems, kurie nori gerai jaustis savo kūne be kankinimosi ir graužaties, be jokių kraštutinumų, kad galėtų mėgautis maistu ir džiaugtis savo pasiekimais. Remdamasi žiniomis bei patirtimi sudėliojau 10 žingsnių įpročių keitimo programą ir juos aprašau savo naujoje knygoje.“

Pasak knygos autorės, ji vengia griežtų nurodymų, nieko neliepia ir nedraudžia, nes griežtas apribojimas dažniausia nulemia nesėkmę, lieknėti tampa per sunku.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Knygos „Liekna visam gyvenimui“ pristatymas
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Knygos „Liekna visam gyvenimui“ pristatymas

„Viena iš priežasčių, kodėl žmonės palūžta arba net nesiima keistis, nes bijo, kad bus labai sunku. Bet sveikai maitintis – labai lengvai įgyvendinamas dalykas, tik reikia laikytis aiškių žingsnių ir sveika mityba taps kasdieniu įpročiu“, – sako V.Kurpienė.

Ji pati ne vieną kartą priaugo antsvorio ir vėl lieknėjo, tada pasiremdama savo patirtimi bei įgytomis žiniomis ėmė tvirtinti: sėkmingiausia antsvorio atsikratymo formulė – atsispirti greitus rezultatus siūlančioms madoms. Daug prasmingiau yra išlaikyti motyvaciją ir keistis pamažu, po žingsnį, nes pokyčiai neįvyksta per vieną dieną. Moteris sako, kad etapais, po truputį keisdami tarsi nepastebimai nuveiksite didžiulį darbą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius