-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Montvydienė su dukra dalyvavo maratono šeimos bėgime: „Adelė ruošėsi važinėdama dviračiu su tėčiu“

Saulėtą sekmadienį penkioliktą kartą vyko Vilniaus maratonas, pritraukęs šimtus entuziastų. Antrus metus iš eilės šeimų bėgimas atviliojo ir Veroniką Montvydienę su dukra Adele, kurios įveikė 4,2 km distanciją.
Veronika Montvydienė su dukra Adele
Vilniaus maratono Šeimų bėgimo akimirka / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Dalyvavimas maratone Montvydų šeimai – puikus laisvalaikio praleidimo būdas, sukeliantis daug puikių emocijų. O kaip 15min sakė Veronika, ruoštis bėgimui net nereikėjo – aktyviai leisti kiekvieną dieną jiems yra įprasta.

„Maratone dalyvaujame ne dėl sportinio iššūkio, rezultato, taip leisti laisvalaikį mums jokia naujiena“, – sako moteris.

Antrą kartą maratone dalyvaujanti Veronika Montvydienė bėgo su dukra, tačiau sutuoktiniui, atlikėjui Donatui Montvydui sudalyvauti nepavyko.

Vis dėlto ir jis sekmadienį leido netingiai – prieš maratoną kartu su dukra Adele jie važinėjosi dviračiais: „Taip Adelė ir maratonui pasiruošė“.

„Dalyvaujame, nes norime ne save išbandyti, o stengiamės diegti teisingą įprotį vaikams, norime, kad vaikai natūraliai įprastų judėti. Ir tai puikus laikas pabūti kartu“, – prieš startą sakė V.Montvydienė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Vilniaus maratono Šeimų bėgimo akimirka
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Vilniaus maratono Šeimų bėgimo akimirka

Ji įsitikinusi, kad tik savo pavyzdžiu tėvai gali įskiepyti norą būti aktyviems. O Montvydų šeima jau mato rezultatus – vyresnioji Adelė pamėgo vandenlenčių sportą, važinėjimas dviračiais tapo neatsiejama dalimi, o ateityje dukra norėtų net važinėti riedlente.

„Tik stengiuosi neperspausti, noriu, kad vaikams tai būtų natūralu. Nenoriu jiems to padaryti sunkiu iššūkiu, nes vaikai dar tokiems išbandymams tiesiog per maži.

Adelė jau natūraliai atsikėlusi klausia, ką šiandien veiksime, kur eisime. Tiesa, reikia mokėti ir pabūti ramiai, nesiblaškant – tai bus mūsų kitas uždavinys“, – šypteli Veronika.

Šeimų bėgime dalyvavo ir atlikėjas Gabrielius Liaudanskas Svaras su žmona, Rimantas Kaukėnas su savo labdaros fondu, ledo ritulio žaidėjas Darius Zubrus.

Daugiau akimirkų iš šeimos bėgimo – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius