Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

V.Siegel pateikė savą skyrybų su D.Bunkumi versiją: „Nutylėta daug dalykų, užgauliojimų, pažadų“

„Aš nenužudžiau žmogaus, nieko nepavogiau, nepadariau kažko tokio, dėl ko mane dabar reiktų smerkti. Aš tiesiog pasirinkau būti laiminga, pasirinkau vyrą, kurį įsimylėjau, ir nemanau, kad dėl to turiu būti smerkiama ir nuolatos užgauliojama...“ – gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ teigia 25–erių nuomonės formuotoja, socialinių tinklų žvaigždė Viktorija Siegel.
Danielius Bunkus ir Viktorija Siegel
Danielius Bunkus ir Viktorija Siegel / 15min nuotr.

Pastaraisiais mėnesiais Viktorija tapo, ko gero, labiausiai aptarinėjamu žmogumi ne tik žiniasklaidoje, bet ir visuomenėje.

Dar prieš metus moteris interviu toje pačioje laidoje „Nuo... Iki...“ dėkojo Dievui už pažintį su verslininku Danieliumi Bunkumi, pasakojo apie gyvenimą Kanuose ir svajones susilaukti dar vieno vaikelio.

Renginio organizatorių nuotr./Danielius Bunkus ir Viktorija Siegel
Renginio organizatorių nuotr./Danielius Bunkus ir Viktorija Siegel

Tačiau nepraėjus nė metams Viktorijos gyvenimas apvirto aukštyn kojomis, tiesa, kaip ji pati sako, gerąja prasme. Beveik po ketverių kartu praleistų metų Viktorija išsiskyrė su 18 metų vyresniu sužadėtiniu ir pradėjo puoselėti santykius su bendru šeimos draugu, dukters krikštatėviu, verslininku Laurynu Suodaičiu.

Po žinios apie skyrybas Viktorija nedaugžodžiavo, o į klausimus, kas tapo santykių griūties priežastimi, kaskart atsakydavo, kad neketina leistis į smulkmenas, nes buvusį sužadėtinį Danielių Bunkų gerbia kaip dukters tėvą.

Tuo metu Danielius, panašu, pasielgė priešingai. Žurnalistams nedalinęs jokių komentarų apie skyrybas su Viktorija, vienoje pokalbių platformoje, uždaroje apkalbų grupėje, sakoma, atvirai prakalbo apie skyrybų priežastį. Esą Viktorija buvo jam neištikima su artimiausiu draugu, ir, nepaisant to, kad jis jai atleido, ji ir vėl pasirinko santykius su kitu žmogumi. Vyro prisipažinimas akimirksniu atsidūrė žiniasklaidoje.

LNK nuotr./Viktorija Siegel
LNK nuotr./Viktorija Siegel

„Buvo išsakyta viena medalio pusė ir yra nutylėta mano medalio pusė, nutylėta daug dalykų, užgauliojimai, tam tikri pažadai. Žinot, aš esu moteris, ir tai, kad viešai sakydavau, esą būti žmona man nesvarbu, iš tiesų laukiau to žingsnio iš vyro, kuris pasiryžo su manimi turėti vaiką, kuris žadėjo tam tikrose vietose pasikeisti, galbūt kažko nedaryti...“ – pasakoja Viktorija.

Viktorija itin atvira – jai nebuvo malonu, kai buvęs sužadėtinis ėmė viešinti tam tikras jų bendro gyvenimo detales paskalų grupėje.

„Iš dalies suprantu – įskaudintas žmogus, pasipiktinęs. Taip, jis mane mylėjo, jam galbūt nelabai buvo malonus tas dalykas, ir skaudu dėl to, kas nutiko.

Bet tu turi mokėti valdytis, tau yra 44-eri metai, plius, kai pats žinai, kad nesi šventas, tai kažkaip turi mokėti valdyti visas savo emocijas. Aš irgi valdžiau, man irgi norėjosi sprogti... Bet aš supratau, ypač po šio įvykio, kad garsiausiai skamba tušti puodai...“ – įsitikinusi V.Siegel.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ – pirmadienio vakarą, 20.00 val., per LNK.

TAIP PAT SKAITYKITE: Į draugės vestuves Italijoje išvykusi V.Siegel nebesislapsto: „Esame užtikrinti dėl šių santykių“

TAIP PAT SKAITYKITE: Viktorija Siegel po žinios apie skyrybas davė pirmą interviu: „Danieliui jaučiu tik pagarbą“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius