Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Skaisgirė įsirenginėja du butus vienu metu ir jau spėjo susidurti su sunkumais

Žurnalistus į savo naujuosius namus įsileidusi ir juos aprodžiusi žinoma TV prodiuserė Vaida Skaisgirė prisipažino, kad įsirenginėja net du butus vienu metu. Tiesa, čia ją užklupo ir sunkumai. „Tokia naujakurių dalia“, – sako Vaida.
Vaida Skaisgirė
Vaida Skaisgirė / „Holigans“ ir TV3 nuotr.

Šeštadienio rytais rodomos laidos „Penkių žvaigždučių būstas“ komanda pas V.Skaisgirę jau lankėsi prieš kelis mėnesius – tąkart čia buvo tik pradėti statybų darbai ir Vaida pirmąkart dalijosi savo vizija, kaip viskas turėtų atrodyti.

Dabar V.Skaisgirė juokiasi, kad jau pirmosiomis savaitėmis susidūrė su statybų realybe ir suprato, kad darbai toli gražu nevyksta laiku.

TV3 nuotr./Vaida Skaisgirė
TV3 nuotr./Vaida Skaisgirė

„Padaryta jau nemažai – pakeistas buto išplanavimas, nugriautos senos ir pastatytos naujos gipso sienos, padaryti elektriko darbai, susitvarkyta su kondicionieriumi, rekuperacija. Tačiau šiuos darbus planavome baigti sparčiau. Deja, yra, kaip yra“, – TV3 laidoje pasakojo V.Skaisgirė.

Vaida į naujus namus įsiketi planavo kur kas greičiau, tačiau pripažino, kad tai dabar kelia šypseną. Nepaisant to, kad įrenginėjant du Vaidos butus dirba puiki komanda, įsikelti į naujus namus per tris mėnesius Vaidai nebeatrodo realistiška.

„Viena grandis – kas dirbo su gipsu – užvėlavo. O tuomet įvyko tokia griūtis – dingo plytelių klojikai, tada teko nukelti dažytojus. Tai – pasaka be galo. Žinoma, tai – nesmagu, bet, tikriausiai, tokia yra naujakurių dalia“, – šyptelėjo Vaida.

Tiesa, įkurtuvių data jau – žinoma. Vaida sako, kad jaučiasi įpareigota į naujus namus įsikelti iki liepos ar rugpjūčio mėnesio.

„Labai tikiuosi, kad, pavyzdžiui, Žolinę mes jau sutiksime čia. Labai to tikiuosi ir neturiu kito pasirinkimo – iki šio laiko mes viską turėsime pabaigti“, – sakė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius