Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

V.Sutkutės vestuvinę suknelę kūrusiai S.Nainei – komplimentai: galėtų puošti pačią hercogienę

Šeštadienį įvykusios „Pinup Girls“ narės Viktorijos Sutkutės vestuvės artimai draugei, scenos kolegei ir prekės ženklo „Nunu“ kūrėjai Simonai Nainei buvo ypatingos. Ji buvo atsakinga už nuotakos suknelę, ją lydėjo iki bažnyčios. Ir nors vestuvių dieną rankos drebėjo ir Simonai, bet prisiminusi emocijas neslėpė – kartu su vyru Jonu Nainiu užsinorėjo būsimą santuokos dešimtmetį paminėti naujais įžadais.
Jonas ir Simona Nainiai, Viktorija Arlauskienė su vyru Kęstučiu
Jonas ir Simona Nainiai, Viktorija Arlauskienė su vyru Kęstučiu / 15min nuotr.

„Tikrai didžiulė atsakomybė kurti draugei suknelę, todėl norėjosi, kad viskas būtų tobula. Bet taip ir buvo – ji atrodė labai gražiai. Prie to prisideda ir jos vidinė laimė – Viktorija tikrai surado savo antrąją pusę“, – 15min iš karto po ceremonijos sakė Simona.

Iki lemiamos akimirkos Simona ir Viktorija įvaizdį aptarinėjo iki smulkiausių detalių – prie suknelės derino ir šukuoseną, ir nagų spalvą. Daug jaudulio kėlė ir permainingi birželio orai – Simona baiminosi, ar tik nebus karšta su rankovėmis, ar bus patogu. Visgi po vestuvių suknelės autorė galėjo atsipūsti – viskas buvo tobula.

„Manau, kad mums pavyko idėją įgyvendinti labai gražiai. Kad ir kaip, svarbiausia, kad draugė šypsosi“, – džiaugėsi S.Nainė.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Viktorijos Sutkutės ir Kęstučio Arlausko vestuvės
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Viktorijos Sutkutės ir Kęstučio Arlausko vestuvės

Viktorijos Sutkutės ir Kęstučio Arlausko vestuvių nuotraukoms atsidūrus socialiniuose tinkluose, komplimentus pažėrė ir internautai – gyrė elegantišką ir skoningą kūrinį. Buvo prisimintos ir karališkosios princo Harry ir Meghan Markle vestuvės. Komentatorių teigimu, Simonos Nainės kurta suknia galėtų puošti ir pačią Sasekso hercogienę.

Toks žmonių įvertinimas S.Nainei labai svarbus. Visgi daugiausiai džiaugsmo kelia tai, kad suknelė labai tiko ir patiko nuotakai.

Simona taip pat sutinka, kad panašumų su Meghan Markle suknele išties galima rasti, tačiau jų nėra tiek daug.

„Šios suknelės panašios, nes abi siekia žemę, rankovės ilgos. Visgi sijonas yra visiškai kitokio kirpimo, priekio išlenkimas irgi skiriasi. Viktorijos suknelė taip pat sukurta iš trijų dalių – viršaus ir dviejų sijonų“.

Asmeninio albumo nuotr. /Viktorija Sutkutė
Asmeninio albumo nuotr. /Viktorija Sutkutė

Vien šią vasarą jos mados namai „Nunu“ ruošiasi papuošti net 18-ka nuotakų, tačiau draugės vestuvės buvo išties išskirtinė proga.

Kaip sako Simona, kiekviena klientė tampa drauge, tačiau jai netenka išvysti, kaip suknelė atrodys vestuvių dieną. Čia viskas buvo kitaip – Simona Viktoriją atlydėjo iki sostinėje esančios Šv.Mikalojaus bažnyčios.

Ir nors Simona neslepia, kad rankos drebėjo net labiau nei nuotakai, savo vestuvių dieną Nainiai jautėsi kaip niekad ramūs.

„Man tai buvo pati laimingiausia diena. Nepalyginsi nei su išleistuvėmis, gimtadieniu, renginiu ar dar kokia švente. Tai yra taip tikra... Net sunku nupasakoti jausmus – gal prilygsta momentą, kai sportininkas olimpiadoje laimi aukso medalį“, – šypteli J.Nainys.

O prakalbę apie emocijas abu neslepia, kad neatmeta minties ir patys dar kartą žengti prie altoriaus. Šių metų rugsėjį santuokos penkmetį minėsiantys Nainiai svarsto dešimtmečio proga atnaujinti įžadus.

„Kaip tik šiandien pagalvojome, kaip būtų smagu“, – šyptelėjo J.Nainys.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Jonas ir Simona Nainiai
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Jonas ir Simona Nainiai

Abu sako, kad atnaujinti santuokos įžadus nori žinodami, kad tai tik dar labiau sustiprins jųdviejų ryšį. „Ir žiedus galėsim pasikeisti“, – juokdamasi pridūrė Simona.

O ar santuoka ką nors keičia? Abu sutartinai sako – tikrai taip. Anot jų, tai suteikia atsakomybę ir pareigą. Žinodamas, kad po kilusio konflikto taip lengvai neišbėgsi pro duris, visai kitaip vertinti nesklandumus, savo pareigas.

„Santuoka yra tikslas, prasmė. Tada atsiranda ir noras stengtis, ir bėdas kartu spręsti. Ir viskuo kartu dalytis – tai yra svarbiausia“, – sako Jonas.

„Svarbiausia santuokoje ne kokia stipri meilė, o kaip abu vienas kitą gerbia. Jei sutuoktiniai vienas kitam jaučia pagarbą, nebus jokios neištikimybės, nepagarbos ir viso kito“, – priduria Simona Nainė.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Jonas Nainys ir Simona Šermukšnytė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Jonas Nainys ir Simona Šermukšnytė

15min primena, kad šeštadienio popietę Vilniaus Šv. Mikalojaus bažnyčioje „Pinup Girls“ narė Viktorija Sutkutė (30) prisiekė amžiną meilę širdies draugui Kęstučiui Arlauskui (38).

Nainių vestuvės įvyko 2013-ųjų metų rugsėjį. Jonas Nainys ir tuo metu dar grupės „Mokinukės“ narė S.Šermukšnytė draugauti pradėjo 2006 metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius