Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Urboną trikdo gamtos stichija

Pietų Amerikos žemyne tyvuliuojantį Titikakos ežerą šturmuoti pasiryžusiam Vidmantui Urbonui kol kas nepavyksta be kliūčių įgyvendinti savo tikslo.
V.Urbonas
V.Urbonas / L.T. nuotr.
Temos: 1 Plaukimas

Kaip rašo portalas lrytas.lt, nors iš pradžių buvo suplanuota didžiausią Pietų Amerikos ežerą įveikti per dvi dienas, panašu, kad Vidmantui Urbonui to padaryti nepavyks. Lietuvos plaukimo maratonininkui trukdo gamtos jėgos. Sekmadienį, pirmąją žygio dieną, V.Urbono plaukimas truko tik tris valandas. Vėliau prasidėjo lietus ir pakilo bangos.

„Bangos čia kitokios nei jūroje. Plaukdamas jūroje gali neįkvėpęs atlikti penkis grypšnius ir viskas būna gerai, oro netrūksta. O čia, 4 kilometrų aukštyje, sutriko kvėpavimas“, – pasakojo V.Urbonas.

Po priverstinio sustojimo V.Urbonas apsistojo vienoje iš ežero salų, kurioje gyvena 2 tūkstančiai gyventojų, tačiau jie neturi nei elektros, nei automobilių, nei juo labiau – interneto.

15min.lt jau rašė, kad, vos atvykusį V.Urboną Titikaka pasitiko priešiškai, iš dangaus krito ledai. Tuo tarpu lietuvoje likę tautiečiai Tautiečiai tokias Vidmanto ambicijas laiko pragaištingomis jo sveikatai ar net gyvybei. Beprasmišku vadinamas užmojis Lietuvai kainuos 30 tūkst. litų.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius