Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vagys apgadino grupės „Naujos pupytės“ narės Vitos Jakutienės BMW X5

Ketvirtadienio rytas su nemalonia staigmena prasidėjo grupės „Naujos pupytės“ narei Vitai Jakutienei. Sėdusi prie savo BMW X5 visureigio vairo moteris pastebėjo, kad naktį pasidarbavo ilgapirščiai – nebėra dešinės pusės veidrodėlio.
Vita Jakutienė
Vita Jakutienė / Luko Balandžio nuotr.

„Ryte atsisėdusi prie vairo ir pradėjusi važiuoti pamačiau, kad nebėra veidrodėlio. Jau ne primas atvejis mano draugų rate, kai panašiai nuniokojamas automobilis, nes BMW – vagių taikinys“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Vita.

„Naujos pupytės“ narė pasakojo, kad laiko automobilį prie namo esančioje aikštelėje, kuri yra stebima vaizdo kamerų visą parą. Po incidento buvo peržiūrėta filmuota medžiaga ir nustatyta, kas galėjo padaryti žalą V.Jakutienės automobiliui.

Moteris išplatino nuotrauką „Facebook“ paskyroje su prierašu: „Gal kas pažįstate šiuos vaikinus? Noriu atsiimti savo BMW X5 veidrodėlius.“

Paklausta, ar ketina kreiptis į policija, Vita sakė dar galvojanti, nes gaila laiko, kurį tektų sugaišti.

„Nežinau, ar verta, bet dar pagalvosiu. Šiaip nemalonu, kad kažkas sugadina tau priklausantį turtą, tiesiog nemaloni situacija“, – teigė atlikėja. Vita sakė, galvojanti pasekti savo bičiulės pavyzdžiu: „Po to, kai mano draugei pavogė BMW veidrodėlius, ant naujų ji paprašė išgraviruoti mašinos numerius. Galvoju padaryti tą patį.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius