-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vagys iš Gintarės Gurevičiūtės ir Lino Karaliaus nugvelbė 10 tūkst. litų kainuojančią jėgos aitvarų įrangą

Nei vienas žmogus, gyvenantis šioje planetoje, nėra apsaugotas nuo fatališkų gamtos stichijų. Tačiau lygiai tą patį galima būtų pasakyti ir apie vagystes ar nusikaltimus. Štai praėjusią savaitę, Valentino dieną laidų vedėjai Gintarei Gurevičiūtei ir jos mylimajam Linui Karaliui apkartino vagystė. Ilgapirščiai iš poros nuomojamo garažo pavogė itin brangią jėgos aitvarų įrangą.
Gintarė Gurevičiūtė ir Linas Karalius
Gintarė Gurevičiūtė ir Linas Karalius / Viganto Ovadnevo nuotr.

G.Gurevičiūtė savo Facebook.com svetainės paskyroje pranešė, kad iš garažo dingo beveik visa jėgos aitvarų įranga: „Chebra HELP! Py****** vagys pavogė iš garažo kaitavimo amuniciją. Vogė tik naujus ir apynaujus daiktus. Jei pamatysit forumuose ar kažkur kitur, kad pardavinėja, prašau kuo skubiau skambint“.

Tarp šių daiktų Linas ir Gintarė pasigedo jėgos aitvarams skirto kompresoriaus, jėgos aitvarai „Slingshot RPM“ 9m ir „Eclipse“ 7m. moteriško ir vyriško hidrokostiumo „Gull“, moteriškos ir vyriškos trapecijos „Prolimit“ bei lentos „Tarifa“. Laidų vedėja patikino, kad bendra šių daiktų vertė yra apie 10 tūkst. litų.

„Vertė yra ne maža ir ją būtų sunku įvardinti, nes mes pirkome naujus daiktus. Šiai dienai jų vertė yra mažesnė, nes jie jau dėvėti. Tarkime, ta kaina, už kurią amuniciją parduos vagys, jei ją parduos išvis, bus dvigubai mažesnė. Bet daiktų vertė, vien tik kaitų ir tuo kas susiję apie 10–15 tūkstančių litų tikrai“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Gintarė

Laidų vedėja paprašė, kad žmonės, užtikę, kur galima įsigyti šią vogtą įrangą iš karto kreiptųsi į policija. Maža to, ji pripažino pasiryžusi ilgapirščiams sumokėti įkandamą sumą bei atsiimti pareiškimą iš policijos, idant susigražintų jėgos aitvarų įrangą.

„Aš pati noriu paprašyti žmonių, jei jie pamatys išvardintą kaitavimo amuniciją sendaikčių turguje ar forumuose, ar skelbimų lentose, būtų gerai, kad jie skambintų pagalbos telefonu 112. Žinoma, mes esame  parašę pareiškimą policijai, tad nusipirkus šiuos daiktus tikrai kyla didelė rizika būti pričiuptiems. Juk savininkas anksčiau ar vėliau juos atpažins. Jėgos aitvarai juk nėra toks populiarus ir masinis sportas. Be to, jei vagys patys mums gražintų daiktus, mes net pasiryžę sumokėti protingą sumą ir nesikreipti į policiją“, – sakė ji.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius