Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vagys slapta grąžino Lino Kleizos žmonos parduotuvės iškabą: „Vis tiek kreipsiuosi į policiją“

Sekmadienį iš krepšininko Lino Kleizos žmonos Agnetos Kleizienės parduotuvės vandalai pavogė iškabą, tačiau ilgai pas save jos neužlaikė. Moteriai viešai prakalbus apie tai, kad dėl šio įvykio žada kreiptis į policiją, vagys nusprendė savininkei iškabą grąžinti.
Linas Kleiza ir Agneta Kleizienė
Linas Kleiza ir Agneta Kleizienė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Sekmadienis krepšininko Lino Kleizos žmonai Agnetai Kleizienei prasidėjo nemalonia žinia. Savo grožio ir sveikatos priemonių parduotuvę „Molecule“ Vilniaus senamiestyje turinti verslininkė ankstyvą rytą sulaukė parduotuvės darbuotojų skambučio, kad vandalai per naktį nugvelbė metalinę parduotuvės iškabą.

„Iškaba kabo labai aukštai, todėl reikėjo įdėti nemažai pastangų vien ją pasiekti, ką jau kalbėti apie nuplėšimą – ji metalinė, todėl tikrai reikėjo laužyti, draskyti. Vandalams tikrai reikėjo daug dirbti, kad ją nukabintų“, – 15min po incidento pasakojo ji.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vandalai pavogė Agnetos Kleizienės parduotuvės iškabą: „Nežinau, ką galvoti – gal kažkam pavydu?“

Asmeninio albumo nuotr./Vandalai pavogė „Molecule“ salono iškabą. Nuotraukoje vaizdas prieš, ir po
Asmeninio albumo nuotr./Vandalai pavogė „Molecule“ salono iškabą. Nuotraukoje vaizdas prieš, ir po

Moteris tąkart užsiminė, kad dėl šio įvykio turbūt kreipsis ir į policiją – visgi nuostolius teks dengti iš savo kišenės.

Vandalai, veikiausiai išsigandę viešumoje nuskambėjusių šių Agnetos žodžių, nusprendė pavogtą iškabą grąžinti. Pirmadienio rytą moteris ją rado prie parduotuvės durų.

„Kai darbuotojai atėjo ryte į darbą, rado iškabą pastatytą prie durų. Per naktį kažkaip atsirado. Manau, kad vagys išsigando, kad bus išviešinti, kad kameros bus juos nufilmavusios“, – 15min pasakojo Agneta.

Asmeninio albumo nuotr./Agnetos Kleizienės parduotuvės iškaba
Asmeninio albumo nuotr./Agnetos Kleizienės parduotuvės iškaba

Nors vandalai veikiausiai taip tikėjosi išvengti reikalų su policija, Agneta Kleizienė teigė taip paprastai jiems išsisukti neleisianti.

„Manau, kad prevenciškai reikia susisiekti su policija ir pradėti tirti įvykį. Bet kokiu atveju, kažkas iškabą pavogė“, – sakė ji.

Iš pradžių moteris žalą vertino 400 eurų – tokią iškabą pagaminti nėra pigu. Kai dabar ši atsirado, taisymo darbams investuoti vis tiek teks.

„Reikės nukabinti strypą, vėl metalus perdaryti, nes ten viskas išdraskyta. Metalus virinti irgi kainuos, tai nėra pigu“, – kalbėjo A.Kleizienė.

Laidos stop kadras/Agneta Kleizienė
Laidos stop kadras/Agneta Kleizienė

15min primena, kad panašus atvejis Vilniaus senamiestyje – jau ne pirmasis. Dar lapkritį paryčiais vandalai nusiaubė desertinės „Sugamour“ lauko dekoracijas.

Jau ne vieną sezoną vilniečius ir miesto svečius desertinės eksterjeras maloniai stebina stilisto Manto Petruškevičiaus kurtais darbais. Tačiau kalėdiniai papuošimai buvo suniokoti.

TAIP PAT SKAITYKITE: M.Petruškevičius pasibaisėjęs – suniokotos jo kurtos dekoracijos: „Tai rodo tautos mentalitetą“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius