Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaida Genytė grįžusi iš Italijos, paneigė romaną su prodiuseriu (papildyta birželio 19 d.)

Po sėkmingo vizito Italijoje į Lietuvą grįžusi dainininkė Vaida Genytė suskubo su žurnalu „Privatu!“ pasidalyti įspūdžiais iš kelionės ir paneigti pasklidusią informaciją apie tariamą jos ir LNK muzikos prodiuserio Modesto Karnaševičiaus (36) romaną.
Vaida Genytė
Vaida Genytė / Asm. albumo nuotr.

Vardas, pavardė: Vaida Genytė.
Gimimo data, vieta: 1973 11 29, Anykščiai. 36 m.
Šeima: vyras Aidas ir sūnus Ainius.
Veikla: dainininkė ir televizijos laidų vedėja.

Asm. albumo nuotr./Vaida Genytė Italijoje gavo padėkos raštą
Asm. albumo nuotr./Vaida Genytė Italijoje gavo padėkos raštą

Užmezgė naudingų pažinčių

Į Italiją Vaida vyko su savo prodiusere Kristina Kaikariene (45). Kelionės tikslas – dalyvauti nusipelniusių Italijos moterų apdovanojimuose ir išmėginti jėgas atrankoje į būsimą koncertų turą Italijoje 2011 metais. Fortūna lietuvei nusišypsojo! V. Genytė sulaukė vardinio kvietimo prisidėti prie jau dabar kuriamos naujos koncertinės programos.

Vaida neslepia, kad kelionė buvo labai naudinga. Publika lietuvę priėmė labai šiltai.
„Italijoje žiūrovai visuomet priima nuostabiai. Jie emocingai palaiko, ploja, negaili komplimentų – toks jų nacionalinis bruožas. Tą akimirką pasidžiaugi, įvertini, tačiau iliuzijų dėl ateities nekuri ir nesijauti pasaulio bamba“, – šypteli moteris. Kadangi per išvyką dainininkė bendravo su įtakingais vietos kultūros atstovais, ji užmezgė daug naudingų pažinčių.

Nustebino „vėmykla“

Viešnagės metu Vaida ir Kristina spėjo pasižvalgyti po buvusio Pompėjos miesto apylinkes, Neapolį, pasidomėti, kaip gyvena didmiesčių ir kaimelių gyventojai. Abi moterys liko sužavėtos.
„Vaikščiojome po Pompėjos miestą, kuris kadaise buvo užlietas Vezuvijaus ugnikalnio. Buvo įdomu pamatyti, kaip anksčiau žmonės gyveno. Jų civilizacija buvo labai pažengusi – jie turėjo ir kanalizacijos sistemą, ir kitus patogumus. Bene labiausiai nustebino, kad tuo metu buvo įrengtos specialios... „vėmyklos“, – šypteli pašnekovė. – Tai dėl to, jog italai turi gilias valgymo tradicijas. Jų vakarienė kartais trukdavo iki pat ryto, valandų valandas, o tiek privalgius turbūt kartais tekdavo pasinaudoti „vėmykla“.“

Vaida neatsispyrė ir netradicinėms pramogoms. Moteris kepė specialią itališką picą, raugė sūrį, pečiuje čirškino ėrieną. Ši patirtis paliko neišdildomą įspūdį.
Vaidai viešint Italijoje, Lietuvos žiniasklaidoje pasirodė pranešimų apie galimą jos romaną su LNK muzikos prodiuseriu M. Karnaševičiumi. Žurnalui „Privatu!“ atlikėja šiuo klausimu pateikė savo versiją.

Asm. albumo nuotr./Kristina Kaikarienė ir Vaida Genytė
Asm. albumo nuotr./Kristina Kaikarienė ir Vaida Genytė

Vaida, kaip reagavai į žiniasklaidoje pasirodžiusią informaciją apie savo romaną su Modestu?

Labai susinervinau. Nesmagu, kad viskas vyko man už nugaros... Mes su Modestu bendravome dalykiškai. Tai kažkokia sena istorija. Keista, kad ji buvo parašyta be jokių įrodymų, faktų. Tai negražu ir skaudu. Šitaip negalima elgtis – žaisti su žmonių gyvenimais ir likimais. Tai buvo tik spėliojimai, o jų publikuoti negalima. Aš turiu šeimą, tėvus. Man tai kas? Nusispjoviau, ir tiek! Labiausiai jaudinausi dėl artimųjų. Laimė, jie į viską reagavo labai protingai. Kiekvienas žmogus turi asmeninį gyvenimą. Palikite jį ramybėje!

Ką turi galvoje sakydama apie savo ir Modesto „seną istoriją“?

Visiškai nieko. Nebuvo jokių istorijų. Tiesiog išpublikavo seną informaciją, kažkokias nesąmones.

Norėtum paneigti, kad tarp Tavęs ir Modesto nebuvo jokio romano?

Taip. Nebuvo jokio romano. Tai iš piršto laužta istorija.

Kaip į viską reagavo Tavo sutuoktinis Aidas? Neiškėlė ultimatumų?

Jam tai nebuvo malonu. Tačiau mes tiek metų kartu, taip gerai vienas kitą pažįstame ir pasitikime... Aišku, tokios iškreiptos kalbos įneša sumaišties, bet mes viską išsprendėme, ramiai išsiaiškinome.

Kai istorija buvo paviešinta, Tu lankeisi Italijoje. Turbūt nebuvo lengva ryžtis atviram pokalbiui...

Man buvo labai lengva aiškintis, nes mes abu reagavome panašiai. Tą akimirką tiek jis, tiek aš labai pasipiktinome.

Tačiau paprastai žurnalistai neskleidžia gandų neturėdami jokių faktų. Man teko girdėti, kad yra kažkokių provokuojančių Tavo ir Modesto nuotraukų, galinčių tapti lemiamu įrodymu šioje istorijoje. Ar tokios kalbos turi pagrindo?

(Juokiasi) Ne, neturi. Ne, ne, ne! Šia tema aš iš viso nenoriu kalbėti. Be to, kiekvienas turime asmeninį gyvenimą. Kiekvieno gyvenime būna visko. Kažkas gali nutikti šeimoje.

„Mes su Modestu neišvengsime buvimo kartu. NIEKAIP! Bet tai nereiškia, kad mus kažkas sieja.“

Kalbėdama apie asmeninį gyvenimą, turi galvoje ne tik savo artimuosius, bet ir Modesto šeimą?

Ne, aš kalbu apie save ir savo vyrą.

O su Modestu toliau bendrauji?

Mes bendraujame dalykiškai. Aš esu dainininkė, todėl ir ateityje pasirodysiu LNK televizijoje. Reikės repetuoti, suderinti tonacijas, dirbti įrašų studijoje... Mes su Modestu neišvengsime buvimo kartu. NIEKAIP! Bet tai nereiškia, kad mus kažkas sieja.

Juk ne pirmas kartas pramogų pasaulyje, kai atlikėjos yra poruojamos su prodiuseriais, vadybininkais... Tau tai nutiko pirmą sykį?

Tai pirmas toks atvejis. Dabar su tuo susitaikiau ir tiesiog pasijuokiu, nors yra šiek tiek pikta, nes visi aplink tik šneka, šneka...
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius