-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaida Genytė „Žvaigždžių duetuose“ uždainuos su kriminalistu Jonu Kalėda

„Man net baisu pagalvoti, kuo čia viskas baigsis... Jau dabar mums sekasi taip gerai, kad net nežinau, kas bus toliau. Pripažinsiu, pradžioje maniau, jog bus blogiau, tačiau likau nustebinta“, – taip atlikėja Vaida Genytė kalba apie savo naująjį scenos partnerį, su kuriuo ji sieks pergalės projekte „Žvaigždžių duetai“.
Jonas Kalėda ir Vaida Genytė
Jonas Kalėda ir Vaida Genytė / LNK nuotr.

Trapi ir moteriška V.Genytė į su trenksmu grįžtančio projekto sceną lips kartu su įspūdingo stoto kriminalistu Jonu Kalėda, kurio stipri išorė slepia staigmeną – itin didelę muzikinę patirtį ir meilę smuikui.

„Neneigsiu, svajonė dainuoti kirbėjo, ir štai – pagaliau išsipildė“, – šyptelėjo nedaugžodžiaujantis kriminalistas. Santūrus, stiprus, vyriškas, tačiau visada puoselėjęs meilę muzikai – tokį komisarą J.Kalėdą pažins žiūrovai.  

„Su muzika draugauju visą gyvenimą – smuikas visada buvo neatsiejama jo dalis. Labai nudžiugau, kai pasitaikė proga išbandyti jėgas naujame amplua, tačiau turiu ir nemažai su savimi pakovoti“, – kalbėjo diplomuotas muzikas, scenoje su smuiku praleidęs ne vienus metus. 

Tuo metu V.Genytė buvo kiek kalbesnė, ir neslėpė džiaugsmo dėl savo naujojo kolegos. „Scenoje turi būti stiprus. Čia reikia daug pasitikėjimo, reikia mesti į šalį bet kokias dvejones. Prie Jono jaučiuosi kaip prie mūro sienos, be to, jo muzikiniai duomenys puikūs. Be galo žavu, kai tokia tvirta išorė slepia tokį muzikinį talentą. Mūsų prisistatymas bus tikrai rimtai paraiška žiūrovams“, – kalbėjo V.Genytė.

Apie tai, kodėl smuikininko kelią iškeitė į policininko, J.Kalėda neatvirauja. Vyras pripažįsta, kad kriminalisto darbas – itin sunkiai nuspėjamas ir prognozuojamas, tačiau džiaugiasi, kad supratingi kolegos ir viršininkai padeda jam atrasti laiko repeticijoms.

„Aišku, repeticijų visada trūks, bet ir balsą reikia saugoti. Vokalas man yra naujovė, bet labai džiaugiuos Vaidos pamokymais. Nors grodamas smuiku ne vienus metus praleidau scenoje, tačiau matysim, kaip seksis kovoti su jauduliu dainuojant“, – kalbėjo komisaras J.Kalėda.

Duetas atskleidė, kad pirmam savo pasirodymui ruošia ypač sudėtingą pasirodymą. „Tiesą sakant, jau galvojau šios arijos Jonui neberodyti visai, nes ji – visiškais neformatas, ir tikrai sudėtinga... tačiau kai ją išgirdo, viskas buvo aišku. Apie jokią kitą dainą nebegalėjo būti nė kalbos“, – papasakojo V.Genytė.

Jau netrukus paaiškės ir kitos sugrįžtančio projekto „Žvaigždžių duetai“ poros, o sausio pabaigoje LNK žiūrovai galės išgirsti pirmuosius jų prisistatymus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius