Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaida ir Deividas Česnauskiai surado „Audi A7“ apgadinusius vandalus – pradėtas ikiteisminis tyrimas

Spalio viduryje vandalams apgadinus Vaidos ir Deivido Česnauskių automobilio „Audi A7“ langą, galiausiai visi penki įtariamieji buvo atpažinti – pradėtas ikiteisminis tyrimas.
Vaida ir Deividas Česnauskiai
Vaida ir Deividas Česnauskiai / UNICEF, asmeninio albumo nuotr.

Spalio 13-osios paryčiais Česnauskiai sulaukė pareigūnų skambučio – jiems buvo pranešta, kad sostinės širdyje, Pilies gatvėje, prie jų namų pastatytas automobilis buvo apniokotas.

Šeima šia istorija kaipmat pasidalino socialiniuose tinkluose ir ėmė prašyti visų bičiulių pagalbos atpažinti įtariamus nusikaltėlius.

Laimė, praėjus vos kelioms savaitėms Vaida ir Deividas gali kiek lengviau atsikvėpti – vandalų vardai žinomi, pareigūnai imasi veiksmų.

„Kelių anonimų dėka ir žmonių, kurie pasidalijo video iš įvykio vietos, mes identifikavome kas jie! Labai kvaila daryti nusikaltimą, kai senamiesčio pagrindinė gatvė turi n kamerų“, – 15min kalbėjo Vaida Grikšaitė-Česnauskienė.

Atpažinus įtariamuosius, jie buvo informuoti asmeniškai. Pasak Vaidos, ji su vyru vis dar palieka šansą viską išspręsti gražiuoju. „Tikrai nesame linkę kenkti“, - sakė Vaida.

Ji dar negali tiksliai pasakyti, kokia žala padaryta automobiliui.

„Vienas iš penkių asmenų kompanijos trenkė kėde į mašinos stiklą, pažeisdamas elektroniką, kiti draugai leido tam įvykti! Po šio išpuolio kamerose užfiksuota, kaip deda visi į kojas, išsiskirdami į skirtingas gatves.

Kokio naivumo reikia būti, kad einant centro gatvėmis rodyti savo drąsą, ir kaip durneliams skuosti į krūmus po visko. Čia sumontavus video išeitų labai juokinga situacija“, – kalbėjo V.Grikšaitė-Česnauskienė.

Asmeninio albumo nuotr./Išdaužtas Vaidos ir Deivido Česnauskių automobilio langas
Asmeninio albumo nuotr./Išdaužtas Vaidos ir Deivido Česnauskių automobilio langas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius