-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vaida ir Rolandas Skaisgiriai užminė mįslę: iširusią santuoką bando lipdyti atostogaudami Danijoje?

Neseniai žiniasklaidą apskriejo žinia, kad Vaida ir Rolandas Skaisgiriai galutinai suka skirtingais keliais, jų skyrybos pasiekė teismą. Visgi socialiniuose tinkluose pasirodė viešųjų ryšių specialistės ir televizijos prodiuserio nuotraukos iš atostogų Danijoje. Jos privertė spėlioti, galbūt jų santuokoje dar ne viskas prarasta.
Vaida ir Rolandas Skaisgiriai su sūnumi Atu
Vaida ir Rolandas Skaisgiriai su sūnumi Atu / Asmeninio albumo nuotr.

Tiesa, nei Vaida, nei Rolandas nuotraukose kartu nepozavo. Moteris instagrame pasidalijo fotografija, kurioje ji įamžinta kartu su sūnumi ir dideliu žaislu. „Turim naują augintinį“, – rašė Vaida.

View this post on Instagram

Turim naują augintinį ????

A post shared by Vaida Skaisgirė (@vaida_skaisgire) on

Tuo tarpu Rolandas Skaisgirys feisbuke patalpino nuotrauką, kurioje taip pat įamžintas tas pats žaislas bei judviejų sūnus Atas. „Kas laimėjo, kam nešiot“, – socialinio tinklo paskyroje rašė vyras.

15min primena, kad kalbos apie Vaidos ir Rolando Skaisgirių skyrybas pasklido dar 2017-ųjų spalį. Tuomet pirmą kartą prabilta, kad po ketverių metų santuokos pora gyvena atskirai.

„Kalbėti dar anksti, yra labai daug klaustukų“, – 15min tuomet sakė V.Skaisgirė.

Tiesa, praėjus pusmečiui po šio išbandymo, 2018-ųjų pavasarį, pora kartu su jųdviejų sūnumi visi kartu keliavo į Italiją. Paklausti, ar tai reiškia, kad šeimai pavyko ištverti sunkumus, komentuoti atsisakė.

Visgi gegužės pradžioje jų skyrybos pasiekė teismą: „Nėra čia ko ir slėpti – kartu nesame jau daugiau negu metus. Ir jau kurį laiką teisininkai ir advokatai dirba savo darbą“, – 15min sakė V.Skaisgirė ir pridūrė, kad plačiau komentuoti skyrybų nemato tikslo.

Garsiai nuaidėjus žiniai apie Vaidos ir Rolando Skaisgirių skyrybas, vėliau komunikacijos specialistė ir televizijos laidų vedėja V.Skaisgirė prakalbo apie sutuoktinio grasinimus susidoroti, o Rolandas paviešino slaptą reportažą.

Su savo prodiuserine kompanija „Videometra“ vyras sukūrė trumpą filmą, kuriame pasakojama Giriaus ir Skaistės istorija. Sudėjus šių veikėjų vardus galime įžvelgti paslėptą paralelę – Skaisgiris.

Susisiekus su Rolandu Skaisgiriu, tą kartą jis komentuoti sukurto filmo nepanoro. „Ten yra visi atsakymai“, – atsakė prodiuseris ir palinkėjo geros dienos.

VIDEO: Rolandas Skaisgirys paviešino paslaptingą reportažą: sukūrė filmą apie neištikimą Skaistę ir Girių

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius