-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaida Jasaitienė neigia susižadėjusi su verslininku Dariumi Gališanskiu

„Ir ji pasakė TAIP“, – su draugais pasidalijęs emocinga savo ir ilgaplaukės blondinės nuotrauka pasidžiaugė Darius Gališanskis. Žmonės.lt verslininkas sakė, kad nuotraukoje – jo mylimoji Vaida Jasaitienė. Tuo tarpu pati V.Jasaitienė sužadėtuves su D.Gališanskiu neigia.
Vaida Klizaitė-Jasaitienė ir Darius Gališanskis
Vaida Klizaitė-Jasaitienė ir Darius Gališanskis / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Fotografijoje, kurią paskelbė D.Gališanskis, nematyti šviesiaplaukės veido. Tačiau bendraudamas su Žmonės.lt D.Gališanskis sakė, kad joje – tikrai Vaida Jasaitienė. Merginos ranką nuotraukoje puošia blizgus žiedas.

Žmonės.lt D.Gališanskis sakė, kad su V.Jasaitiene jiedu susižadėjo kur kas anksčiau – dabar tik nusprendė pasidžiaugti. „Mes su Vaida jau seniausiai susižadėję, esame sužadėtiniai“, – patvirtino jis.

Daugiau atvirauti apie sužadėtuves nepanoro: „Galiu pasakyti tiek, kad tai buvo per meilės dieną.Kol kas nieko nenoriu komentuoti. Ta nuotrauka buvo juoko forma. Su draugais publikavome, pasijuokėme ir tiek.“

Tuo tarpu Vaida Jasaitienė tokią žinią apie sužadėtuves suskubo neigti: tikina, kad nesusižadėjo, o Darius - tiesiog gyvenimo draugas.

„Tai buvo pokštas. Nenoriu kištis į jo gyvenimą, tai, ką jis daro, su kuo fotografuojasi, ką rašo. Šiandien aš atsakinga už save ir savo vaiką. O už kitus žmones, kurie nėra mano šeimos nariai, aš nesu atsakinga. Jis yra draugas. Gyvenimo draugas. Bet jis nėra mano vyras ar sužadėtinis“, - Žmonės.lt sakė V.Jasaitienė.

Darius Gališanskis
Darius Gališanskis

Žmonės.lt primena, kad romantiški santykiai V.Jasaitienę ir D.Gališanskį sieja jau ilgą laiką. Tiesa, būta ir pertraukų – po santykių krizės pora susitaikė pernai lapkritį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius