Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaida Poderytė apie motinystę: „Supratau, kad moters galimybės yra neribotos“

Sakoma, kad motinystė pakeičia viską tavo gyvenime. Staiga, visi rūpesčiai nebeatrodo tokie dideli, kaip rūpestis savo vaiku. Tačiau prieš kiek daugiau nei du mėnesius vaikelio susilaukusi ir į savo puikias kūno linijas jau sugrįžusi Vaida Poderytė (22) tikino, kad sūnus Atas jos gyvenimo ritmo šiukštu nevaržo. Tad pastaruoju metus vis dažniau renginiuose pastebima moteris antradienio vakarą užsuko į Vilniuje atidarytą naują butiką „Pietų Afrikos deimantai“.
Daiva Anužytė ir Vaida Poderytė
Daiva Anužytė (kairėje) ir Vaida Poderytė / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Portalui Žmonės.lt prodiuserio Rolando Skaisgirio (42) mylimoji pasakojo, kad tik tapusi mama suprato, jog moteris – neišsenkančių jėgų šaltinis. Nepaisant to, kad sūnus, kurio moteris susilaukė sausio pradžioje, atima daug laiko, ji nori spėti ir dirbti, ir mokytis. O ką jau kalbėti apie buitį.

„Supratau, kad moters galimybės yra neribotos. Nes vyrai... Jie į viską kitaip žiūri. O moterys kiek sau užsibrėžia, tiek ir padaro. Būna, aišku, sėdi ir norisi imtis už galvos arba viską mesti, bet viską suderini“, – optimizmo nestokojo jauna mama. – Daug kas žiūri skeptiškai, kad aš jau ir į paskaitas nueinu, kiek man pavyksta. Noriu pradėti ir vėl dirbti. Tačiau tai nereiškia, kad dėl to aš savo vaikelį myliu mažiau. Noriu būti sektinas pavyzdys. Noriu, kad ir jis, ir mano vyras manimi didžiuotųsi.“

Pasiteiravus, ar žmonės kreivai nežvilgčioja, kad jauna mama neskiria viso savo laiko vaikeliui, Vaida patikino, kad jai šiuo metu svarbiausi yra du vyrai ir ji nori, kad šie ja didžiuotųsi.

Tiesa, sutikus moterį „Pietų Afrikos deimantai“ butiko atidaryme iš karto knieti sužinoti, ar Rolandas jai yra padovanojęs akmenuką, anot Marilyn Monroe, geriausią merginos draugą.

„Žinote, jei atsakysiu „turiu“, sakys: „Va, barakuda, pasakė, ko jai išties reikėjo. Pasakysiu „ne“. Sakys: „Aha, koks Rolands skūpas, net deimantų nepadovanoja“. Trumpai tariant, mano vyras turi gerą skonį, supratimą ir tam tikromis progomis jis žengia gerus žingsnius“, – juokės Vaida.

Vaidos Poderytės žiedai
Vaidos Poderytės žiedai

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius