Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaida Skaisgirė: „Jei būčiau tik savimi besirūpinanti gražuolė, su Rolandu nebūtume pora“

„Čia jaučiamės daugiau nei laimingi“, – TV3 laidoje „Gyvenimas yra gražus“ prisipažins Vaida Skaisgirė. Garsaus prodiuserio šeima pirmą kartą televizijos kameroms pravėrė naujųjų namų duris. 180 kvadratų būstą su 60 kvadratų terasa ant stogo Skaisgiriai įsigijo prieš metus, tačiau į jį persikėlė beveik prieš mėnesį.
Vaida Skaisgirė
Vaida Skaisgirė / TV3 nuotr.

Rodydama naujuosius namus, Vaida negailėjo ir asmeninio gyvenimo detalių. Įrengus didžiulę virtuvę, ji vyrui kas vakarą pradėjo ruošti gardžias vakarienes. Tądien, kai filmavosi TV3 laidai, moteris planavo netrukus užsuksiančius svečius nustebinti keptu veršienos kumpiu.

100 kvadratinių metrų užimančiame pirmame buto aukšte – erdvi svetainė, sujungta su darbo zona, virtuve bei valgomuoju, mažojo Ato kambarys ir šeimininkų miegamasis su didžiule drabužine. „Namai mums abiem ypač svarbūs tapo tada, kai susilaukėme sūnaus. Dabar ir visas mūsų gyvenimas atrodo kitoks. Nebesinori lėkti linksmintis, nebėra laiko ilgoms valandoms prie veidrodžio, net negaliu prisiminti, kada su geriausiomis draugėmis buvau išėjusi taurės vyno. Tiesiog to nebesinori“, – atvirai kalbės Vaida.

Moteris prieš filmavimo kameras atskleis, kaip jos santykius su vyru Rolandu pakeitė tėvystė. „Taip, turėjau, turiu ir, manau, turėsiu galimybę nieko neveikti, tiesiog būti žmona ir mama, bet tai – ne man. Jei būčiau tik savimi besirūpinanti gražuolė, su Rolandu nebūtume tapę pora. Tokios moters jam nereikėjo“, – TV3 laidoje „Gyvenimas yra gražus“ pirmadienio vakarą 20.00 val. prisipažins V.Skaisgirė, atskleisdama ir šeimos planus dėl antrojo vaikelio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius