Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaidą Skaisgirę papuošęs stilistas Joringis Šatas: „Ši suknelė skandalo nesukels“

Šeštadienio vakarą tiesiogiai iš pajūrio jau paskutinį kartą šią vasarą transliuojamas realybės šou „2 Barai“ finalas. Šiai ypatingai progai laidos vedėja Vaida Skaisgirė  pasipuošė kerinčia suknele, kurią jai parinko kone labiausiai pastaruoju metu aptarinėjamas stilistų duetas „ŠaŠa“ – Joringis Šatas ir Viktorija Šaulytė.
Vaida Skaisgirė
Vaida Skaisgirė / Karolio Bakūno nuotr.

Kiekvienam šios vasaros sekmadieniui prodiuserių kompanijos „Videometra“ komunikacijos vadovė ir laidų vedėja V.Skaisgirė ruošiasi ypač kruopščiai ir iki detalių suderina visas smulkmenas. Todėl ne išimtis, kad ir šį kartą jos žavesio nepastebėti buvo neįmanoma.

Paskutinei tiesioginei „2 Barai“ transliacijai moteris pasirinko mados namų „Innamorata“ drabužį – ilgą baltą klasikinę suknelę giliu skeltuku, su kuria priminė tikrą nuotaką.

Karolio Bakūno nuotr./Vaida Skaisgirė
Karolio Bakūno nuotr./Vaida Skaisgirė

Tiesioginėms „2 Barai“ išlikimo transliacijoms V.Skaisgirę kas kartą puošia šios srities profesionalai – drabužiais pasirūpina įvairūs dizaineriai, o įvaizdį įgyvendina ir užbaigia kūrybinis duetas „ŠaŠa“ – J.Šatas ir Viktorija Šaulytė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Joringis Šatas ir Viktorija Šaulytė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Joringis Šatas ir Viktorija Šaulytė

Neseniai šis stilistų duetas apsilankė viename sostinės renginių, kuriame susilaukė kritikos ir komentarų dėl jų sukurto ir V.Šaulytės vilkėto drabužio iškirptės. „Kiekvienas įvaizdis priklauso nuo to, kur žmogus eina. Jei tai yra kažkokios iškilmės, tai ir drabužis turi būti puošnus. Jei tai yra, tarkime, projektas „2 Barai“, tai mes turime daugiau laisvės eksperimentams“, – sakė J.Šatas.

„Kaip jau matome, mums pastaruoju metu labai artima balta spalva“, – šypsojosi stilistas. „Norėjome kažko labai elegantiško, kad galėtume užbaigti šį nuotykių kupiną vasaros projektą. Tikimės, kad aukštas suknelės skeltukas nesukels tokios nuomonių audros“, – pridūrė „ŠaŠa“ įkūrėjas.

Šeštadienio didžiajame finale bus ištartas ne tik nugalėtojo ir pagrindinio prizo laimėtojo vardas, bet ir vyks „2 Barai“ apdovanojimų ceremonija, kurioje bus parodyta geriausia projekto metu nufilmuota medžiaga ir įvairiose nominacijose bus apdovanojami šou dalyviai.

TAIP PAT SKAITYKITE: Viktorija Šaulytė: „Taip, mano krūtinė natūrali. Taip, aš neturiu ko gėdytis“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius