Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaida Skaisgirė sulaužė vegetarės įžadus: Tenerifėje ragavo gaidžio vyne

Prodiuserių kompanijos „Videometra“ komunikacijos vadovė Vaida Skaisgirė šiuo metu su šeima – vyru Rolandu ir sūnumi Atu – ilsisi Tenerifėje. Atostogauti išvykusi V.Skaisgirė lepinasi ne tik poilsiu, bet ir originaliomis atrakcijomis: pavyzdžiui, ragauja ligšiol neragautų patiekalų.
Vaida Skaisgirė su sūnumi Atu
Vaida Skaisgirė su sūnumi Atu / Asmeninio albumo nuotr.

Pirmadienį V.Skaisgirė pasidžiaugė paragavusi gaidžio mėsos vyno padaže. Tiesa, dėl šio malonumo jai teko sulaužyti prieš septynerius metus sau duotą pažadą: V.Skaisgirė – vegetarė. 

„Istorinė akimirka. Mėsos nevalgau jau kokius 7-erius metus. O vakar buvo taip: ateiname jaukiai, šeimyniškai pavakarieniauti į vieną iš Tenerifės restoranėlių. Vartau meniu. Patiekalų pavadinimai intriguoja. Ir štai, pamatau viena, dėl kurio pasiryžtu ir netgi užsimanau mėsos – Coq au vin. Arba gaidys vyne. GAIDYS. VYNE. Visai kaip gyvenime“, - pasakojo V.Skaisgirė. 

Kadangi iki šiol tokio patiekalo nebuvo ragavusi, paskanavo: „Neįveikiau. Gardu, bet sugrąžinti mėsą į savo racioną neužsimaniau. Tačiau pirmas kartas su gaidžiu vyne buvo įdomus. Skanaus visiems pietaujantiems!“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius