Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaida Skaisgire susižavėjusi nepažįstamoji prašo jos pagalbos: „Kokį depiliacijos būdą renkatės?“

Moterys ir grožio procedūros, rodos, neatsiejamos sąvokos, tačiau kartais nutinka taip, kad besigražindamos dailiosios lyties atstovės susiduria su skirtingomis problemomis ir pagalbos kreipiasi į drauges, specialistus ar... į žinomą moterį, kurią laiko patrauklia ir galinčia patarti šia tema.
Vaida Skaisgirė
Vaida Skaisgirė / TV3 nuotr.

„Didžiojo magijos šou“ vedėja Vaida Skaisgirė sulaukė nepažįstamos moters žinutės, kurioje prašoma patarti... depiliacijos klausimais.

„Žinau, kad klausimas galbūt neetiškas ir neatsakysite, bet vis tiek bandau laimę. Jūs visada tokia graži, pasitempusi, todėl kreipiuosi, gal pasidalysite patirtimi.

Norėjau paklausti, gal žinote kokią patikimą depiliacijos priemonę? Visą gyvenimą „dirbu“ skutimosi peiliukais, tačiau išvykstu į svečią šalį ilgam ir neįsivaizduoju, ko griebtis, nes peiliukai labai vargina, oda raudona, spuoguojasi.

Kokį jūs depiliacijos būdą renkatės? Gal depiliacijos kremą? Mėginau eiti į saloną, tačiau plaukelius liepia mėnesį augintis, na, bet gyvenu su vyru, kaip atrodysiu, gi nepasakysiu „palauk, nesiliesk, auginuosi depiliacijai“, – tokią problemą Vaidai atvirai išdėstė nepažįstamoji.

Tiesa, pati V.Skaisgirė į žinutę sureagavo su humoru. „Mane pasiekė laiškas. Autorei yra labai sunku. Prisidėkite gelbstint šią merginą, pasidalinkite patirtimi. Tik ištiesdami pagalbos ranką (ne su skutimosi peiliuku, su depiliacijos kremu!) pajusime tikrąją pilnatvę“, – šmaikštavo Vaida.

Vaidai Skaisgirei parašyta nepažįstamosios žinutė
Vaidai Skaisgirei parašyta nepažįstamosios žinutė
Vaidai Skaisgirei parašyta nepažįstamosios žinutė
Vaidai Skaisgirei parašyta nepažįstamosios žinutė

Patarkite šiai moteriai depiliacijos klausimu! Minčių laukiame komentaruose!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius