Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaidas Baumila meilės dieną sutiko ne vienas: Vilniaus Rotušės publikai dovanojo romantišką koncertą

Prieš kurį laiką skyrybas su drauge stiliste Monika Jasionyte išgyvenęs dainininkas Vaidas Baumila Valentino dieną tikrai nesijautė vienišas – vakarą leido su gerbėjais. Vilniaus rotušėje vykusiame koncerte „Būkim dviese“ skambėjo romantiškiausi atlikėjo kūriniai ir gražiausi meilės žodžiai iš hitais tapusių dainų.
Vaidas Baumila
Vaidas Baumila / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

„Tai bus pats romantiškiausias šios žiemos vakaras Vilniuje“, – prieš koncertą kalbėjo dainininkas V.Baumila.

Ir išties – gyvo garso koncertas „Būkim dviese“ Rotušės skliautus pripildė ypatingų emocijų. Salėje sėdėję klausytojai buvo tarsi užburti Vaido dainų spinduliuojamos meilės ir šilumos.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Vaido Baumilos Valentino dienos koncerto akimirka
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Vaido Baumilos Valentino dienos koncerto akimirka

Vilniaus Rotušė meile tą vakarą spinduliavo ne tik dėl romantiškos programos – didžioji dalis žiūrovų buvo poros. Tą širdį virpinantį jausmą koncerte jautė visi – ir jaunos poros, ir vyresnieji.

Daugiau kaip dešimtmetį kuriantis ir pasirodantis didžiojoje Lietuvos muzikos scenoje charizmatiškasis atlikėjas V.Baumila kartu su muzikantų komanda specialiai koncertui paruošė akustines žinomiausių savo kūrinių aranžuotes. Rotušėje romantiškiau ir jausmingiau skambėjo tokios Vaido dainos kaip „Dviese“, „Suknelė“, „Tai buvai Tu“, „Ant mašinos stogo“.

Programoje skambėjo ir užsienio atlikėjų repertuaras – Vaidas taip pat atliko grupės „Bee Gees“ „How Deep Is Your Love“, „The Time of Your Life“ iš miuziklo „Dirty Dancing“ bei kitas klausytojams pažįstamas meilės dainas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius