-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaidos Genytės vyras sugebėjo atkovoti žmoną iš gerbėjo

Aidas Marazas (36 m.) įtikino savo žmoną dainininkę Vaidą Genytę (37 m.) nusiimti rožinius akinius, pro kuriuos pasaulis jai galėjo atrodyti gražesnis.
Vaida Genytė
Vaida Genytė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Atlikėja daugiau nei prieš pusmetį susipažino su muzikos prodiuseriu Modestu Karnaševičiumi (37 m.). Tuo metu pasigirdus gandams apie jųdviejų romaną, sutuoktinis atlikėjai davė laiko apsispręsti, ar jai brangi šeima, ar kitas vyras. Šiuo metu V.Genytė nebesiblaško. Apie tai rašo „Gyvenimo būdas“.

Septynioliktus metus kartu gyvenanti pora – medienos gaminių dizaino bei technologijos specialistas A.Marazas ir dainininkė V.Genytė šeimos krizę įveikė rimtai pasikalbėję.

Kai vyras iškėlė žmonai ultimatumą – arba jis, arba gerbėjas, moteris nusileido ant žemės.

„Neapgalvotu sprendimu šeimą galima sugriauti per vieną dieną. Bet ar su kitu žmogumi bus gerai, kaip norėtųsi?” – žmonos klausė A.Marazas.

Toks klausimas moterį nuginklavo. V.Genytės iliuzijos išsisklaidė A.Marazui dar patikinus, jog tik jai taip atrodo, kad kitų šeimų santykiai klostosi stebuklingai. Iš tiesų juos reikia nuolat puoselėti.

„Reikia branginti tai, ką turi, o ne kurti rožines svajones, kad kitur gali būti geriau”, – žmoną įtikino vyras.

A.Marazas ir V.Genytė šeimą sukūrė labai jauni. Jaunikiui buvo dvidešimt metų, jaunoji – metais vyresnė.

Pora susipažino A.Marazo gimtajame Panevėžyje. Tuometėje Panevėžio konservatorijoje (dabar Vytauto Mikalausko menų mokykla) V.Genytė studijavo muzikos pedagogiką.

Baigusi studijas Vaida sutuoktinį įkalbėjo įsikurti Vilniuje, nes nuo vaikystės sostinė jai kėlė džiugius prisiminimus.

Iš Molėtų kilusi V.Genytė į Vilnių vykdavo dalyvauti „Dainų dainelės” konkursuose. Vaida ne kartą tapo „Dainų dainelės” laureate, todėl nuo mažens Vilnių siejo su smagia švente.

Nors A.Marazui sostinė nekėlė tokių sentimentų, jis nesigailėjo vykęs paskui žmoną į Vilnių. Abu sostinėje nesunkiai pritapo – Vaida dirbo pradinėje mokykloje, Aidas – baldų gamybos įmonėje.

Šeima iš pradžių nuomojosi butą, vėliau įsigijo ir nuosavą. Jį įrengė pats A.Marazas.

Viganto Ovadnevo nuotrauka /Modestas Karnaševičius ir Vaida Genytė
Viganto Ovadnevo nuotrauka /Modestas Karnaševičius ir Vaida Genytė

Po devynerių santuokos metų pora susilaukė pirmagimio Ainiaus. Ūgtelėjus sūnui Vaida puoselėjo ambicijas įsitvirtinti scenoje, kurios jai po „Dainų dainelės” trūko lyg oro.

Tačiau populiarumas V.Genytei tapo nelengvu išbandymu – praėjusį pavasarį televizijos projekto „Žvaigždžių duetai” užkulisiuose užsimezgę šilti jausmai muzikos prodiuseriui vos neišardė šeimos.

„Anksčiau mūsų šeimoje rimtų krizių nebuvo, nors ir pasipykdavome. Bet kartais pasibarti – nieko bloga. Taip visiems nutinka.

A.Marazas pernai gavo pamoką – kol jis „Žvaigždžių duetuose” dainuojančią sutuoktinę stebėjo per televizorių, scenos užkulisiuose apie ją sukosi muzikos prodiuseris.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius