Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaikinų testas merginoms: kaip pasikeičia jų elgesys, pamačius prabangų „Ferrari“?

Vyrai dažnai patraukia moteris per dantį dėl perdėto išlaidavimo, nereikalingų pirkinių ar išleidžiamų apvalių sumų grožio procedūroms. Kartais stipriosios lyties atstovai netgi labai akivaizdžiai teigia, kad moterys – visiškos pinigų maniakės ir vyrai joms reikalingi tik kaip tvirtas materialinis užnugaris. Kaip ten bebūtų, vienos puola tai neigti, o kitos – nebijo pripažinti to, kad pasiturintis vyras turi kur kas didesnį šansą užkariauti dailiosios lyties širdį.
Vaikinų išbandymo moterims akimirka
Vaikinų išbandymo moterims akimirka / Stop kadras
 

Keturi vyrukai, norėdami įrodyti, kad moterys tikrai iš tolo užuodžia pinigus ir dėl jų yra pasiruošusios būti malonios bet kokiam vyrui, sugalvojo eksperimentą: vaikinas gatvėje kalbino įvairaus amžiaus merginas ir moteris – vienoms siūlė tiesiog susipažinti, kitų prašė pagalbos, trečioms – siūlė kartu pasivažinėti po miestą.

Užkalbintos merginos kaip susitarusios purtydavo galvas nieko nenorėdamos girdėti iš paprasto, kasdieniškai apsirengusio vaikino, tačiau jų nuomonė iškart pasikeisdavo, kai tik vaikinas užsimindavo, kad netoliese stovintis naujutėlaitis prabangus „Ferrari“ – yra jo. Šypsenos, paslaugumas, juokas ir noras iškart pasivažinėti su nepažįstamu vaikinu – tokį rezultatą jie užfiksavo vaizdo kamera.

Merginos, kurios purtė galvas nieko nenorėdamos girdėti iš vaikino lūpų, staiga pasidarė „šilkinės“ ir nedvejodamos pakeitė savo nuomonę vien todėl, kad jis pasisakė turįs prabangų „Ferrari“.

Labiausiai stebina tai, kad viena mergina, ėjusi pasivaikščioti su drauge, iškart su ja atsisveikina, mat prabangus automobilis turi tik dvi sėdimas vietas – vairuotojui ir jai.

Tuo tarpu kita dailiosios lyties atstovė, ėjusi su savo širdies draugu, taip pat akimirksniu jį palieka ir sėdasi važiuoti su nepažįstamuoju, nė kiek nekreipdama dėmesio, kad jos vaikinas stengiasi ją atkalbėti ir nenori, kad ji sėstųsi į automobilį.

Eksperimento pabaigoje vaikinas, patogiai prabangiame automobilyje atsisėdusioms ir džiūgaujančioms merginoms prisipažįsta, kad „Ferrari“ – ne jo, kad tai tebuvo bandymas lengviau užkalbinti moteris. Viena į pinkles pakliuvusi mergina pasiunčia vaikiną kaip įmanoma toliau ir, trenkusi durelėmis, pasipiktinusi nueina gatve.

Vaikinų sumanymas – paprastas ir elementarus, stebina tik merginų elgesys – akimirksniu pasikeitęs bendravimas dėl prabangaus automobilio.

Siūlome pažiūrėti vaikinų eksperimentą ir nuomonę dėl tokio merginų elgesio išsakyti komentaruose.

VIDEO: Vaikinų testas merginoms – ar tikrai moterys dėl pinigų pasiruošusios bet kam?

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius