-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaiko su Gintaru Einikiu susilaukusi jo mylimoji sako atleidusi šiam už siautėjimus ir grasinimus

Naujųjų metų išvakarėse dukrelę pagimdžiusi buvusio krepšininko Gintaro Einikio mylimoji Jurgita Narmontienė sako atleidusi vyrui už grasinimus ir norėtų, kad šis padėtų rūpintis jai vaikeliu, praneša portalas lrytas.lt.
Būdamas visiškai girtas G.Einikis grasino žiauriai susidoroti su gyvenimo drauge J.Narmontiene (kairėje).
Būdamas visiškai girtas G.Einikis grasino žiauriai susidoroti su gyvenimo drauge J.Narmontiene (kairėje). / Egidijaus Jankausko nuotr.
Temos: 1 Gintaras Einikis

Kaip jau skelbta anksčiau, buvusiam krepšininkui G.Einikiui teisėsauga pritaikė neseniai įsigaliojusį Apsaugos nuo smurto artimoje aplinkoje įstatymą – Plungės rajono apylinkės teismas įpareigojo vyrą išsikelti iš gyvenimo draugės namų Rietave.  Praeityje garsus krepšininkas sankcijų sulaukė po per Kalėdas įsiplieskusio konflikto, kuomet jis grasino nužudyti moterį, apipilti ją sieros rūgštimi ir sudeginti jos namą. Rietavo policijos pareigūnai išblaivinti G.Einikį pristatė į Telšių apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą. Viešnagė policijoje nenuramino įsisiautėjusio vyro. Paryčiui grįžęs į namus jis išdaužė plastikinio lango stiklą. J.Narmontienė kreipėsi pagalbos į pareigūnus. Šie, aptikę triukšmadarį namo kieme, išsivežė jį į policijos komisariatą. G.Einikiui nustatytas sunkus – 5,11 promilės – girtumo laipsnis.

Tačiau dabar J.Narmontienė sako atleidusi G.Einikiui – moteris norėtų, jog būtų pakeista teismo nutartis ir Gintaras galėtų aplankyti dukrelę, o vėliau padėtų jai rūpintis ja bendruose namuose, rašoma lrytas.lt.

J.Narmontienė dukrelei davė Adrianos vardą. Šį vardą moteris davė pasitarusi su savo tėvu. Vardas parinktas garsaus apatinio trikotažo „Victoria’s Secret“ modelio Adrianos Lima garbei. Jurgita pasakojo, kad šis vardas buvo duotas todėl, jog gimusi mergaitė buvo labai graži.  Pora nusprendė, kad mažylė užaugusi gali būti gražesnė nei A.Lima ir net tapti „mise“.

Moteris sako, kad Gintaras dar nebuvo aplankyti mažylės, nes tai neleidžiama pagal įstatymus, tačiau giminės praeityje garsiam krepšininkui jau parodė nuotraukas. Nors visai neseniai moteris sakė neatleisianti G.Einikiui, dabar ji sako jam atleidusi – anot J.Narmontienės, Gintaras normalus vyras, kai negeria, o iki Kalėdų mėnesį negėrė. „Išgėrė – ir susisuko protelis“, – sakė ji.

Nuotrauką, kurioje nusifotografavęs G.Einikis su savo nėščia mylimąja, galite pamatyti čia

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius