Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Dragūnas teigia, kad Vaiko teisių tarnyba pažeidimų nerado: „Kitaip ir būti negalėjo“

Įvertinusi vaizdo įrašus, kaip Egidijus Dragūnas necenzūriniais žodžiais pliekia boksininką Arnoldą Misiūną šalia nepilnamečio vaiko, bei medžiagą, kaip atlikėjas keiksmažodžiais kreipiasi į savo sūnų, Vaiko teisių apsaugos tarnyba atvyko apžiūrėti atlikėjo namų aplinkos. Tiesa, vizitas baigėsi geruoju – anot E.Dragūno, specialistai jo sūnui nustatė nulinę grėsmės riziką ir vaiko neišvežė.
Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

15min primena, kad dar praeitą savaitę Vaiko teisių apsaugos tarnyba buvo užfiksavusi net du pranešimus dėl esą netinkamo E.Dragūno elgesio prie vaikų. Tarnyba buvo pradėjusi tyrimą dėl E.Dragūno išpuolio rūbinėje, kai atlikėjas necenzūriniais žodžiais užsipuolė boksininką. Vaizdo įraše užfiksuota, kad keiksmažodžių tiradą stebėjo ir nepilnametis.

Vėliau socialiniuose tinkluose atsidūrusiame vaizdo įraše E.Dragūnas į savo sūnų kreipėsi necenzūriniais žodžiais. Užregistravęs pranešimą Vaiko teisių apsaugos skyrius pradėjo aiškintis situaciją.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Egidijus Dragūnas teisme
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Egidijus Dragūnas teisme

Kaip 15min patvirtino pats E.Dragūnas, vaiko teisių gynėjai buvo atvykę į jo namus. Čia jie aiškinosi vaizdo įraše fiksuotas aplinkybes, ar vaikui saugu, ar reikalinga pagalba šeimai ir t.t.

Jie sakė, kad jeigu taip gyventų visi vaikai, Lietuva gyventų geriau nei Jungtiniai Arabų Emyratai, – apie Vaikų teisių apsaugos tarnybos vizitą pasakojo E.Dragūnas

Vis dėlto tarnybos vizitas baigėsi linksma gaida. Apie tai papasakojo pats atlikėjas. „Vaikų teisės buvo pas mane namuose ir jie kalbėjosi. Yra ir anketa, kurioje yra įvertinta nuline rizika“, – džiugesio neslėpė muzikantas.

Atlikėjas prisiminė kiek komišką situaciją, kuri susidarė atvykus Vaikų teisių tarnybai. „Jie sakė, kad jeigu taip gyventų visi vaikai, Lietuva gyventų geriau nei Jungtiniai Arabų Emyratai“, – pasakojo E.Dragūnas.

Paklaustas, ar džiaugiasi, jog sūnus liko kartu su juo, atlikėjas neslėpė: „Kitaip ir būti negalėjo“. Tiesa, muzikantas pripažino, jog labiausiai jį šiuo metu piktina esą nepagrįstai jam metami kaltinimai.

„Aš labai daug skaitau komentarų, kad aš esu susijęs su narkotikais. Aš esu rokenrolo pasaulyje, bet narkotikai man yra nepriimtina, aš turiu 12-os metų vaiką“, – 15min teigė vyras.

15min susisiekus su Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos komunikacijos skyriaus vedėju Arūnu Malinovskiu, jis teigė apie šią situaciją negalintis nieko komentuoti.

„Informaciją apie vaiką saugo įstatymai, visą informaciją, kurią galėjome, jau suteikėme, o daugiau gali papasakoti tik vaiko atstovas. Aš nežinau, ar buvo atliktas tyrimas, aš tokios informacijos neturiu. Mes laikomės teisės aktų, o įstatymai draudžia viešinti informaciją, susijusią su vaiku“, – sakė A.Malinovskis.

Egidijaus Dragūno teismo posėdžio akimirkos – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius