Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Vaikų balsas 2017“: Gabrielius Vagelis bus tituluotas princu

Birželio 1-oji, Tarptautinė vaikų gynimo diena, taps ypatinga ne tik mažiesiems svajokliams, bet ir žymiausioms šalies scenos žvaigždėms, kurias išvysime netikėtais amplua. Kultiniai apdovanojimai „Vaikų balsas 2017“ žiūrovams dovanos spalvingiausią metų šou su ryškiausiais pasaulio superherojais.
Gabrielius Vagelis
Gabrielius Vagelis / Asmeninio albumo nuotr.

TV3 eterio bangomis ir sostinės „Siemens“ arenoje vasarą pradės Lietuvos vaikų pamilti ir po pertraukos su trenksmu grįžtantys apdovanojimai „Vaikų balsas 2017“.

Mažieji žiūrovai balsuodami jau išrinko savo mylimiausius: grupę, knygą, filmą, TV laidą, dainą, vlogerį, sportininką, iškilią asmenybę, atlikėjus ir aktorius. Visi jie renginio metu bus paskelbti ir apdovanoti. O žiūrovų laukia neeilinis reginys akims palepinti, ausims paglostyti ir fantazijai pakurstyti – niekur nematyti nauji šou pasirodymai.

Asmeninio albumo nuotr./Gabrielius Vagelis
Asmeninio albumo nuotr./Gabrielius Vagelis

Romantiškasis dainininkas Gabrielius Vagelis, kuriantis dainas apie tai, kaip išlaisvinti savo sielą, tai ir padarys. Jis įgyvendins savo vaikystės svajonę – taps klasikiniu pasakų princu. „Aš kaip ir daugelis vaikystėje žiūrėjau pasakas ir filmukus. Įsivaizduodavau save karaliaus ar princo vietoje, nes, atrodo, kad jiems gyvenime nieko nereikia dirbti, tik gražiai atrodyti. Gyveni sau rūmuose ir veiki, ką užsigeidęs. Tokiu pabūsiu bent jau vieną vakarą – birželio 1-ąją“, – šypsosi ilgaplaukis princas, kurio išgelbėtos trokšta būti tūkstančiai Lietuvos princesių.

Pavyduoliai sakys, kad jis stokoja kuklumo, tačiau Gabrieliui princo vaidmuo tinka – ir tai pripažįsta jis pats. „Aš gyvenime išvaizdai skiriu nemažai dėmesio, tuo princas man ir yra artimas. Dar vienas panašumas – ilgi plaukai, su kuriais esame įpratę matyti princus“, – sako Gabrielius ir jau svarsto, iš kur reikės gauti baltą žirgą – neatsiejamą princo atributą. Koncerte jis atliks savo hitą „Jausti laisvę stipriau“, su kuriuo išgarsėjo šių metų „Eurovizijos“ atrankose.

„Daina man – puikiai žinoma ir artima. Tad „Vaikų balso“ apdovanojimams pačiam per daug ruoštis nieko nereikia. Didžiausias darbas laukia stilistų ir šukuosenų meistrų. Laukiu nesulaukiu“, – sako būsimasis princas.

Asmeninio albumo nuotr./Gabrielius Vagelis
Asmeninio albumo nuotr./Gabrielius Vagelis

Šventės laukia ir „69 Danguje“, Tadas Juodsnukis, Sasha Song, Paula, „Lietuvos talentų“ nugalėtojas Kasparas Bujanauskas, Agnė Juškėnaitė, grupė „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ bei kiti atlikėjai.

Šou metu jie pasikeis neatpažįstamai ir taps monstrais, raganomis, Betmenu, Žmogumi-voru, Hariu Poteriu, Aladinu, troliais ir visu pulku kitų superherojų. Skambės žinomiausios Justino Timberlake, Arianos Grande ir kitos dainos – tad vakarėlis laukia išties spalvingas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius