-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vaikų balso“ komisija išgąsdino net Vytautą Šapranauską

Šį penktadienį, sausio 28-ąją, 19.10 val. projekte „Vaikų balsas 2011“ startuos kova dėl geriausio metų atlikėjo titulo. Pirmajame šešetuke susirungs – Mantas Jankavičius, Justinas Lapatinskas, Vudis, Mino, Paulius Sinkevičius ir netikėtai vaikų pasiūlytas Vytautas Šapranauskas.
Vytautas Šapranauskas
Vytautas Šapranauskas / Jimba rec. nuotr.

„Tikiuosi, kad nebūsiu nušvilptas“, – lipant į sceną baiminosi patyręs TV vedėjas ir aktorius V. Šapranauskas. – Turiu patirties su absoliučiu komisijų monstru Jurijumi Smoriginu, bet net ir jis prieš „Vaikų balso“ komisiją atrodo kaip iš sauskelnių neišaugęs kūdikis.“

Mantas Jankavičius tikino, kad stengsis patikti ne tik mažiesiems žiūrovams, bet ir jų tėvams. Laidoje pamatysite, koks vedėjo Mindaugo Stasiulio klausimas išvedė populiarų dainininką iš kantrybės.

Taip pat sužinosite, ar atlikėjui Mino pavyko pelnyti komisijos narių palankumą pavaišinus juos braškėmis ir kodėl vaikams nepatiko Vudžio kelnės.

Praeitoje laidoje paaiškėjo pirmieji trys „Vaikų balso 2011“ superfinalo dalyviai. Dėl geriausios vaikų metų grupės titulo balandžio mėnesį susirungs – daugiausia žiūrovų simapatijų pelniusi Bjelle su grupe „Peru“, Kauno „Šampaninis“ choras su Raigardu Tautkumi ir vaikų komisijos favoritė – „Kvinta“.

Už borto liko – „Studentės“ (vaikams ir vėl užkliuvo per aukšti jų batelių kulniukai), „InCulto“ (mažuosius komisijos narius nuvylė ta pati daina, kurią vaikinai atliko pirmajame ture) ir „69 danguje“ ( į superfinalą patekti nepadėjo net ir grįžusi į grupę Goda Alijeva).

„Vaikų balsas 2011“ – penktadieniais 19.10 val. tik per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius