Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vaikų Eurovizijoje 2011“ – Egidijaus Dragūno mylimosios Eleonoros mokinė

Sekmadienį „Vaikų Eurovizijos“ atrankoje kartu su 10 kitų jaunų talentų pasirodysianti dešimtmetė vilnietė Laura Kastanauskaitė turi itin stiprų užnugarį: mergaitei dainą „Mano šokis“ sukurti padėjo vienas talentingiausių Lietuvos muzikos prodiuserių Marijus Bassanov, o ruoštis šiam svarbiam pasirodymui vilnietei talkina dainininko Egidijaus Dragūno širdies draugė, SEL grupės narė, profesionali vokalistė Eleonora Sebrova.
Laura Kastanauskaitė
Laura Kastanauskaitė / Asmeninio albumo nuotr.

„Laura – labai talentinga mergaitė, todėl su malonumu sutikau jai padėti pasiruošti konkursui. Tikiuosi, kad jos talentą gerai įvertins tiek komisija, tiek Lietuvos televizijos žiūrovai“, – sako Eleonora.

Anot jos, Laura nuo mažens pasižymėjo meniniais gabumais: būdama šešerių, laimėjo vaikų karaokės konkursą ir gavo šaunų prizą – kelionę visai šeimai į Disneilendą.

„Namuose vos telpa visi Lauros šokių konkurso trofėjai – auksiniai medaliai ir taurės. Laisvalaikio mergaitė turi labai mažai, nes lanko nacionalinę M.K.Čiurlionio menų mokyklą ir šokių studiją „Siluetas“, – pasakoja jaunąją dainininkę dainuoti mokinanti E.Sebrova.

Ir šiam konkursui Laura ruošiasi su didžiuliu užsidegimu – repeticijose ne tik daug dainuoja, bet ir kartu su draugėmis kuria šokį.

„Noriu įrodyti, kad ir vaikai gali paruošti gerą pasirodymą“, – sako mažoji vokalistė. Kartu su ja scenoje šoks 3 jos draugės. Ryškų sceninį Lauros įvaizdį kuriančios sesuo Diana ir jos draugė Kleopatra Banikonytė idėjų semiasi, žiūrėdamos vaizdo klipus per MTV ir vartydamos užsienietiškus žurnalus.

Laura išduoda, kad jos mylimiausi artistai yra Shakira, Mika, Michaelas Jacksonas ir, žinoma, SEL.

Ateityje mergaitė planuoja studijuoti Londono Karališkojoje akademijoje, todėl jau dabar domisi šią mokymosi įstaigą baigusių žmonių pasiekimais, aktyviai mokosi anglų kalbą. Jos svajonių šalis yra Amerika, kurią ji ketina atrasti nuo Majamio iki Los Andželo.

O kol kas jai labiausiai rūpi, kaip seksis pasirodyti „Vaikų Eurovizijoje“.

Beveik dviejų valandų trukmės renginį ves Lietuvos televizijos žiūrovams puikiai pažįstamas Ignas Krupavičius bei dešimtmetis Dominykas. Kas atstovaus Lietuvai gruodžio 3 dieną Armėnijos sostinėje Jerevane vyksiančioje „Vaikų Eurovizijoje“, paaiškės susumavus komisijos ir žiūrovų balsus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius