-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaikus per atostogas prižiūrėti turėjęs Nerijus Juška: „Man tai yra džiaugsmas“

Nusileidusi graikiškoje Kipro dalyje bei pamačiusi šeimos laukiančius trijų kambarių apartamentus su trimis terasomis bei atsiveriančiu vaizdu, apie kurį galima tik pasvajoti, Nerijaus ir Agnės Juškų šeima jau svajojo apie ramias atostogas. Vis dėlto, vieno dalyko šeima nežinojo – to, jog Nerijui teks padirbėti daugiau, nei jis galbūt tikėjosi.
Nerijus Juška
Nerijus Juška / LNK nuotr.

Priėmus LNK televizijos laidos „Kelionių panorama“ kvietimą jau kitą rytą skristi atostogų į Kiprą, Nerijaus ir Agnės Juškų šeimos džiaugsmą pertraukė netikėta žinia, jog visų atostogų metu Nerijus perims savo žmonos rūpesčius. Agnė atostogų naujieną įvertino trumpai – „Tai kosmosas!“ ir jau suskubo lepintis viešbučio SPA malonumais bei Kipro saule.

Nerijus dar norėjo pasitikslinti: „Negi taip visą savaitę? Ne ne, juk viskam yra ribos! Tada jau atskirai man reikės poilsio po tokių „atostogų“, – su šypsena veide apie naujieną kalbėjo vyras bei pridūrė, jog iš tiesų būti su vaikais jam nėra bausmė, o džiaugsmas, bei nudžiugo, kad žmona galės pailsėti nuo mažylių priežiūros rūpesčių.

LNK nuotr./Nerijus Juška
LNK nuotr./Nerijus Juška

Maudė duše vaikus Nerijus dainuodamas, o juos užmigdė pietų miego taip pat be jokio vargo – sekdamas „pasaką“ apie savo ir Agnės pažintį. Rodos, garsiam vyrui vieni juokai prižiūrėti vaikus.

Tačiau ar linksmai leisdamas dieną su mažyliais, Nerijus spės parengti staigmeną žmonai? Juk į Kiprą jis atvyko norėdamas nustebinti žmoną sužadėtuvių metinių proga, nes per atostogas sukanka lygiai ketveri metai nuo garsios poros sužadėtuvių. Suderinti visas detales su kipriečiais, paruošti vakarienę paplūdimyje saulei leidžiantis ir išlaikyti viską paslaptyje nuo žmonos Nerijui sekėsi sunkiau nei vienam leisti laiką su vaikais.

LNK nuotr./Nerijus Juška
LNK nuotr./Nerijus Juška

Kaip romantiškai paminėti ketverių metų sužadėtuvių sukaktį Nerijus pakvietė savo žmoną Agnę, pamatyti galite šį šeštadienį, 17:25 val., laidoje „Kelionių panorama“ per LNK.

Juškų atostogų Kipre akimirkos – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius