Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaikystėje vos nepaskendusi Ingrida Kazlauskaitė: „Patyriau didelį šoką“

Atlikėją Ingridą Kazlauskaitę sekmadienio popietę užplūdo nostalgiški jausmai. Savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje ji pasidalino vaikystės nuotrauka ir jausmus virpinančiais prisiminimais apie iki šiol ją kankinančią baimę.
Ingrida Kazlauskaitė
Ingrida Kazlauskaitė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Nuotraukoje dainininkė šventiškai pasipuošusi raudona suknele. Čia jai – vos dveji, tuomet Ingrida dalyvavo darželyje vykusioje Mamos dienos šventėje.

„Žiūriu į šią mažą mergaitę, kuri tik ištaikius puikią progą, apsivilkusi puošniausią suknelę, pasileisdavo plaukus ir lėkdavo į kiemą besiplaikstančiais plaukais. Kuri paniškai bijojo vandens, mat iš didelio noro išmokti plaukti, įšoko į sraunų Nemuną, kuriuo ką tik praplaukusios baržos sukeltos bangos įtraukė į dugną“, – rašė ji.

Asmeninio albumo nuotr./Ingrida Kazlauskaitė
Asmeninio albumo nuotr./Ingrida Kazlauskaitė

Tuomet Ingridai buvo ketveri. Buvo karšta vasara. Tėvai nusisuko, o Ingrida norėdama juos nustebinti šoko į vandenį ir bandė įrodyti, kad moka plaukti. Pasak Ingridos, jai išsigelbėti pavyko vien tik laimės dėka – dėl ryškaus plaukų papuošalo, kurį pastebėjo gelbėti vaiko suskubęs tėtis.

„Staiga manęs pasigedo. Išgirdo plaukiančios baržos triukšmą, bangos sukilo, pradėjo mane šaukti vardu, o manęs nėra! Tada tėtis Petras puolė į vandenį ir pamatė jau begrimztančius raudonus „bumbulus“ plaukuose. Ištraukė mane mėlynomis lūpomis... Kol atgaivino! Patyriau didelį šoką, pusę metų bijojau maudytis vonioje, klykdavau, bet mama po truputį padėjo įveikti tą baimę“, – sakė ji.

Iki šiol Ingrida atsargiai brenda į vandenį nors plaukti ir moka. Šiandien įveikti baimę ir tobulinti plaukimo įgūdžius jai padeda pamokos baseine su profesionaliu treneriu.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius