Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vairavimo egzaminą išlaikiusi atlikėja Monika Linkytė jau svajoja apie pirmąjį savo automobilį

Ankstų ketvirtadienio rytą atlikėja Monika Linkytė (20) skubėjo į vairavimo egzaminą Klaipėdoje, po kurio visiems savo „Facebook“ draugams džiugiai pranešė: „Šviežiai iškepta nauja kelių banditė jums sako LABAS!!!!“.
Monika Linkytė
Monika Linkytė / Viganto Ovadnevo nuotr.
Temos: 1 Monika Linkytė

Vilniuje gyvenanti Monika vairavimo egzaminą laikė uostamiestyje todėl, kad visą vasarą praleido gimtuosiuose Gargžduose. O išlaikius egzaminą jaunoji vairuotoja tryško laime. „Man neina nesišypsoti – tiek laimės“, – kalbėdama portalui Žmonės.lt džiaugsmo neslėpė mergina. Tiesa, kol kas M.Linkytė automobilio neturi, tačiau planuoja jį įsigyti artimiausiu metu.

„Šiaip aš mėgstu mažas mašinytes ir atsižvelgiant į tai, kiek mašinytė ryja degalų, man labai patinka „Volkswagen Polo“. Ir dar vabaliukai nieko“, – sakė vairuotojos pažymėjimą kitą savaitę Vilniuje atsiimsianti atlikėja. 

Paklausta, ar tikrai bus kelių banditė, kaip pasirašė ant savo socialinio tinklo sienos, mergina surimtėjo ir patikino, kad tokia tikrai nebus. „Aš už atsargų vairavimą. Manau, kad kiekvienas iš mūsų turi stengtis apsaugoti ne tik save, bet ir kitus, todėl kelyje turime važiuoti atsakingai ir saugiai“, – neabejojo vairuotoja, iš pirmo karto išlaikiusi vairavimo egzaminą. 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius