-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 15 /15:21

Vairavimu apsvaigus nuo alkoholio kaltinamas Andrius Rimiškis: „Išgėręs buvau, bet nevairavau“

Šiaulių rajone policija sulaikė dainininką Andrių Rimiškį. Pareigūnai jį kaltina vairavimu apsvaigus nuo alkoholio. Pats dainininkas kaltinimus neigia.
Andrius Rimiškis
Andrius Rimiškis / Oskaro Miliaus nuotr.

Incidentas įvyko sekmadienį po pietų. Alkoholio matuoklis parodė, kad A.Rimiškio organizme yra 1,89 prom. alkoholio (tai vidutinis girtumas). Policijos pareigūnai dainininką apkaltino vairavus apsvaigus ir surašė protokolą.

Teisybę įrodinės teisme

Pats A.Rimiškis neigia kaltinimus, tačiau dainininką sulaikę pareigūnai tvirtina patys matę, kaip jis vairavo. Esą, pastebėjęs pareigūnus, dainininkas iššoko iš mašinos ir atidarė variklio dangtį.

„Ne visiems gali patikti Rimiškis ir daina „Mes vyrai“. Vienas iš pareigūnų labai aiškiai parodė savo susidomėjimą, kaip pakenkti Rimiškiui“, – Žmonės.lt sakė dainininkas, leisdamas suprasti, kad tai buvo sąmoningas pareigūnų šmeižtas. Pasak Andriaus, yra faktai ir liudininkai, kurie byloja vyro naudai.

„Mano automobilis sugedo, todėl buvau išsinuomojęs kitą, kad galėtume važiuoti į koncertą. Iš automobilio išėmėme sėdynes, susikrovėme aparatūrą ir važiavome į koncertą. Važiuojant pajutau svilėsių kvapą, lyg sviltų laidai. Iš karto pagalvojau, kaip nesiseka, ir šitas automobilis sugedo. Sustojome, aš išlipau, paprašiau vairuotojo, kad pagazuotų ir vos atidarius kapotą iš nugaros priėjo policininkas ir liepė eiti kartu su juo. Paklausiau, kodėl turiu eiti su jais, o jis man atsakė, jog aš vairavau automobilį. O aš tik atsidaręs kapotą uosčiau, ar niekas nesvyla. Vairuotojas savo vietoje sėdėjo, vairavau ne aš. Tačiau mane nusivedė į automobilį, liepė pūsti. Tai absurdiška situacija“, – piktinosi A.Rimiškis.

Paklaustas, ar neigia ne tik vairavęs, bet ir buvęs neblaivus, dainininkas nesigynė, kad su kolegomis buvo išgėręs alaus, tačiau patikino, prie vairo išgėręs tikrai nesėdėjo. Savo tiesą A.Rimiškis bandys įrodyti teisme. 

Nesėkmės kelyje

Priminsime, kad šį sausį Andrius Rimiškis buvo patekęs į rimtą avariją, dėl kurios jis patyrė maždaug 100 tūkst. litų nuostolį.

Tąkart A.Rimiškis naujienų portalui 15min.lt pasakojo, kad avarija įvyko dėl itin nepalankių oro sąlygų – dainininko operatorius nesuvaldė automobilio, šis nulėkė nuo kelio, vertėsi ir įkrito į tvenkinį.

„Patyriau didžiulį šoką. Iki koncerto vietos buvo likę vos keturi kilometrai. Mes pasirinkome artimesnį kelią. Ir tai, matyt, buvo klaida. Sėdėjau šalia vairuotojo, kai jis nesuvaldė autobusiuko. Mes tris kartus vertėmės ir nuo skardžio kritome į tvenkinį. Metalas man prispaudė koją. Draugas jį atlenkė. Išdaužę stiklą visi trys išlindome laukan. Į krantą išlipome šlaput šlaputėliai“, – 15min.lt pasakojo A. Rimiškis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius