-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vairo“ lyderis prieš išeidamas sutelkė kolegas

Trečiadienį užgeso grupės „Vairas“ lyderio Edmondo Čivinsko gyvybė, tačiau prisiminimai apie talentingą muzikantą, nuoširdų ir šiltą žmogų neblės jo artimųjų ir draugų širdyse. „Prieš išeidamas, E.Čivinskas parodė, kad šalies popmuzikantai yra vieningi“, – sako dainininko bičiuliai ir bendražygiai.
Grupės „Vairas“ lyderis Edmondas Čivinskas
Grupės „Vairas“ lyderis Edmondas Čivinskas. / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 „Vairas“

Sužinoję apie nelaimę, ištikusią atlikėją, jo draugai muzikantai vieningai nusprendė, kad operatyviausias būdas jam padėti būtų paramos koncertai, kurių metu tiek klausytojai, tiek atlikėjai galėtų aukoti pinigų dainininko gydymui.

Vienas iš artimų jo draugų, grupės „Vairas“ klavišininkas Rolandas Janušas tada sakė, kad Edmondo nelaimė sukrėtė visus jo bičiulius. „Edmondas – labai nuotaikingas, tvirtas, optimizmu trykštantis žmogus, kuris gali šypsotis net sunkiausiomis gyvenimo aplinkybėmis“, – sakė E.Čivinsko, grupėje dainavusio apie tris dešimtmečius, bendražygis.

Dainininko kolegos operatyviai surengė paramos koncertus įvairiuose šalies miestuose. Šią savaitę per koncertus, surengtus Mažeikiuose, Klaipėdoje ir Šiauliuose, klausytojai paaukojo per 30 tūkst. litų. Renginių metu scenoje stovėjo solidarumo su E.Čivinsku simbolis – raudonu kaspinu perrištas mikrofonas. Deja, jis tapo ir atsisveikinimo ženklu.

Pagal aukų sumą lyderiavo Mažeikiai, kuriuose jau keletą metų gyvena E.Čivinskas – čia surinkta 12 286 litų suma. Anot vieno iš paramos akcijos iniciatorių ir koncerto organizatoriaus dainininko Romo Dambrausko, klausytojai sunkiai tilpo į 730 vietų Mažeikių kultūros centro salę.

Šiauliečiai E.Čivinskui surinko apie 9 tūkst., klaipėdiečiai – 11 tūkst. litų. Anot muzikos prodiuserio Gintaro Bendžiaus, kuris drauge su renginių bendrove „Trys karaliai“ organizavo koncertą, sutraukusį per 1000 klaipėdiečių, jam pasibaigus, renginyje dalyvavę dainininkai suskaičiavo juos ir pasirašė protokolus, o kitą rytą lėšos pervestos į paramai skirtą sąskaitą.

Kam panaudoti žmonių paaukotus pinigus, spręs atlikėjo šeimos nariai ir artimiausi draugai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius