-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaiva Budraitytė: „Seksas valdo mus!“

„Taip, iš tiesų galima pasakyti, kad seksas valdo mus!“ – ketvirtadienio laidoje „Žvaigždžių klubas“ patvirtins garsi būrėja Vaiva Budraitytė. Laidos vedėjai – aktorius Vitalijus Cololo bei dainininkė Natalija Zvonkė – laidos viešnią Vaivą provokavo intymiomis temomis.
Vaiva Budraitytė
Vaiva Budraitytė. / LNK nuotr.

LNK išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad pasak garsios moters, patikusį vyrą tikrai galima užvaldyti per seksą. „Jei sugebėsite bent kiek jį suvilioti, o tai nėra sunku, nes vyrai lengvai pasiduoda aistrai, bei paliksite jam įspūdį, jis gali išeiti iš proto“, – vyrų viliojimo paslaptį išduos Vaiva. Pasak moters, itin aistringas seksas – kaip narkotikas, kurio kartą paragavus norisi dar ir dar, ir dar... Būtent todėl, pasak Vaivos, brandaus amžiaus sulaukę pasiturintys vyrai, atsitiktinai suvilioti naudos ieškančių jaunų aistringų moterų, po vienos nakties romano tiesiog pameta protą. O vėliau palieka šeimas, vaikus ir netgi praranda turtus.

Kaip susigrąžinti palikusį vaikiną, kokiomis maldomis ir taisyklėmis išlaikyti simpatiją bei kokiais būdais V.Budraitytė užkalba užburtus vyrus, kad jie atgautų dėl vienadienės aistros prarastą protą, sužinosite jau ketvirtadienį, 21.05 val. „Žvaigždžių klube“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius