Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaivos Budraitytės jėga: po jos astrologinių prognozių pora kops į Momblaną

Pirmieji naujos LNK laidos „Būk mano meile!“ filmavimai nustebino net visko mačiusius vedėjus: žinomą aktorę Ingą Norkutę, charizmatišką renginių vedėją, šmaikštaus žodžio kišenėje neieškantį Vytenį Pauliukaitį ir profesionalią būrėją bei astrologę Vaivą Budraitytę.
Vaiva Budraitytė
Vaiva Budraitytė / LNK nuotr.

„Man labai įdomu dar prieš pamatant laidos dalyvius gyvai, susipažinti su jų astrologiniais portretais. Juk žvaigždės nemeluoja, o dažnai atskleidžia daugiau nei į studiją atėję žmonės. Todėl mano įžvalgos jiems tikrai reikšmingos. Pirmieji filmavimai parodė, kad mano prognozės – kuris pretendentas patiks nuotakai ar jaunikiui – tikrai išsipildė.“, – pasakoja Vaiva Budraitytė.

Televizijos išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad savo meilės „Būk mano meile!“ studijoje ieškojusiam verslininkui Martynui astrologė Vaiva jau laidos pradžioje pasakė: „Labai panašu, kad šiandien jūs susitiksite savo draugę, nes šis periodas jums labai palankus.“

Susipažinęs su trimis merginomis, Martynas be didelių dvejonių pasirinko religingą gražuolę Skaistę, į studiją atvykusią su šuneliu. Nors naujai susikūrusi pora gyvena skirtinguose miestuose, po laidos jie pradėjo susitikinėti.

Panašu, kad keliauti autostopu mėgstantis Martynas LNK televizijoje sutiktą merginą pakvies kartu kopti į Monblaną.

„Manėme, kad lietuviai uždaresnio būdo, nelinkę atsiverti, juo labiau – spiginant prožektoriams ir įjungus filmavimo kamerą. Todėl iš tiesų nustebome, kai net pačių pirmų laidų dalyviai ne tik papasakojo sukrečiančias savo meilės istorijas, prisipažino dėl meilės kone mirę, bet ir pademonstravo stulbinančią išmonę ruošdami pagrindiniam dalyviui staigmenas“, – pasakoja „Būk mano meile!“ vedėja Inga Norkutė.

„Ir kaip smagu, kad jau pirmuosiuose filmavimuose susidarė naujos, laimingos poros! Todėl visiems būsimiems mūsų dalyviams linkiu, kad patinkantis žmogus pasakytų, – būk mano meile!” – žavingai pamerkia akį valiūkiška ir emocinga Inga.

„Patikėkite, sėdėjome visi išsižioję ir nustebę – pasirodo, Lietuvoje yra žmonių, kurie nebijo provokuoti, nebijo atskleisti savo talento, o ypač – norėdami sužavėti nuotaką ar jaunikį!” – įspūdžiais po visos dienos filmavimų su šypsena dalijosi gyvenimiškų patarimų dalyviams nestokojantis Vytenis Pauliukaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius