-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaizdo įrašai kalba patys už save: buvęs K.Meschino mylimasis Remis nebeslepia jausmų naujai merginai

Panašu, kad jau kuris laikas atlikėjo, buvusio socialinių tinklų žvaigždės Karolinos Meschino vaikino Remigijaus Daškevičiaus-Remio glėbyje šildosi nauja mergina. Grupės „Flying Saucer Gang“ narys viešai demonstruoja jausmus tamsiaplaukei šokėjai, bučiniai liejasi net OG Version pasirodymų metu.
Remigijus Daškevičius-Remis su nauja širdies drauge Silvija, Remigijus Daškevičius-Remis
Remigijus Daškevičius-Remis su nauja širdies drauge Silvija, Remigijus Daškevičius-Remis / Stop kadras, Juliaus Kalinsko nuotr.

„Pagaliau jis laimingas“, – prieš kelias dienas tokie komentarai pasipylė instagrame po Remio pasidalintu vaizdo įrašu.

Vaikinas nusprendė nebeslėpti savo jausmų žaviai tamsiaplaukei šokėjai, vienoje modelių agentūroje dirbančiai Svajūnei. Vos kelių sekundžių trukmės vaizdo įraše matyti, kaip besišypsantis reperis laiko naują simpatiją savo glėbyje.

Pasirodžius šiam įrašui, nemažai Remio sekėjų atkreipė dėmesį ir dalijo komplimentus merginai ne tik dėl išvaizdos, bet ir dėl gražaus juoko.

Tiesa, keli akylesni socialinių tinklų vartotojai pastebėjo, kad žavi tamsiaplaukė labai jau panaši į buvusią Remio draugę, socialinių tinklų žvaigždę Karoliną Meschino. „Krc vsio jasna, kokia Remio nauja mergikė bus“, – rašė vienas vaikinas.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./M.A.M.A 2019 apdovanojimų akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./M.A.M.A 2019 apdovanojimų akimirka

Poros aistra per kraštus liejasi ir viešuose renginiuose. Rugsėjo 26 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje vykusio tarptautinio turnyro „KOK Classic 3“ metu koncertavo K.Meschino dabartinis mylimasis, jos būsimo vaiko tėvas OG Version. Bet, panašu, Remis su nauja savo širdies dama atėjo ne tik jo dainų pasiklausyti.

Internete netrukus išplito vaizdo įrašas, kuriame įamžinta aistringai besibučiuojanti pora. Meilę Remis ir jo draugė demonstravo priešais pat sceną, kurioje tuo metu skambėjo OG Version atliekama daina „Gerai gyveni“.

Ką bučiniu esant tokioms aplinkybėms norėjo parodyti naujai iškepta porelė, žino turbūt tik jie patys.

Pamatykite šį vaizdo įrašą:

15min ne kartą bandė susisiekti su Remigijumi Daškevičiumi-Remiu ir pasiteirauti apie jo naują simpatiją, bet nei į skambučius, nei į žinutes žinomas reperis atsakyti nepanoro.

Tačiau vaizdo įrašai, regis, kalba patys už save.

Primename, kad beveik prieš metus Lietuvos pramogų pasaulį sudrebino skandalas, kai internetinėje erdvėje pradėta dalintis istorijomis, esą Karolinos Meschino draugystė su buvusiu mylimuoju, „Flying Saucer Gang“ nariu Remigijumi Daškevičiumi-Remiu nutrūko dėl to, kad ji susibičiuliavo su kitu grupės nariu, Remigijaus draugu Dominyku Ježeriu-OG Version.

Internautai spėliojo, kad būtent OG Version išskyrė Karoliną Meschino ir Remigijų Daškevičių-Remį, o ir pati Karolina sulaukė daugybės negatyvių žinučių, dėl kurių tam tikrą laiką net buvo užsišaldžiusi instagramo paskyrą.

Netrukus paaiškėjo, kad OG Version nebekoncertuoja su „Flying Saucer Gang“, o tylą nutraukusi K.Meschino pripažino, kad su juo iš tiesų yra pora. Vis dėlto ji tikino, kad pasklidusios kalbos apie išdavystę nėra tiesa.

Sausio 8 dieną Karolina grįžo į instagramą, tačiau panašu, kad tuo ši istorija toli gražu nesibaigė, o tik įgavo dar daugiau spalvų. Vėliau savo versiją pateikė ir R.Daškevičius, kartu su grupe „Flying Saucer Gang“ įrašęs dainą „Šaukštai po pietų“. Internautai iškart ėmė spėlioti, kad joje apdainuojamas kilęs skandalas, o provokuojantis kūrinio tekstas ir visa dainos žinutė skirta būtent į skandalo sūkurį patekusiam dabar jau buvusiam grupės nariui OG Version.

TAIP PAT SKAITYKITE: Buvusių draugų kova tęsiasi muzikoje: dainą išleidęs OG Version prakalbo apie pyktį ir pagiežą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius