-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vakarėlių vengianti Edita Daniūtė vyrą Mindaugą į juos išleidžia vieną be pavydo scenų

Sportinių šokių čempionę Editą Daniūtę-Vasiliauskienę (35) televizijos žiūrovai buvo įpratę matyti įvairiuose TV projektuose – griežtąją „Kviečiu šokti“ komisijos narę daug kas turbūt puikiai pamena iki šiol. Prieš dvejus metus E.Daniūtė buvo puikiai matomas veidas – televizijoje, įvairiuose renginiuose ir vakarėliuose profesionali šokėja buvo dažna viešnia, tačiau jau kurį laiką pamatyti ją viešumoje – kone neįmanoma.
Edita Daniūtė
Edita Daniūtė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Daug keliaujanti ir šokių trenere dirbanti E.Daniūtė šių metų kovą buvo trumpam sugrįžusi iš Honkongo pakviesta užimti projekto „Šokiai ant ledo“ komisijos kėdę. Trumpai pasirodžiusi TV ekranuose ji ir vėl dingo iš viešumos.

„Neturiu laiko lakstyti po vakarėlius!“ – patikina Žmonės.lt kalbinta E.Daniūtė, paklausta, kodėl jos nesimato nei renginiuose, nei televizijoje.

Moteris patikino, kad daug dirba ir keliauja po užsienį su įvairiais šokių projektais. Šiuo metu ji tvarkosi reikalus ir ruošiasi kuriam laikui kelti sparnus į Kiniją. „Ir dabar štai skubu į Vilnių, į Kinijos ambasadą, susitvarkyti reikalų dėl vizos“, – skubėdama paaiškina.

Kaip bebūtų keista, dabar viešumoje dažniau galima sutikti ne E.Daniūtę, o jos vyrą advokatą Mindaugą Vasiliauską. Ketvirtadienio vakarą vyras vienoje Kauno kulinarinėje studijoje dalyvavo kviestiniams svečiams surengtame gurmaniškų patiekalų vakarėlyje.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Mindaugas Vasiliauskas
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Mindaugas Vasiliauskas ketvirtadienio renginyje

Nors šiuo metu E.Daniūtė kaip tik yra Lietuvoje, kompanijos savo vyrui vakarėlyje nepalaikė. Pasiteiravus, kodėl jos nebuvo kartu, Edita patikina, kad vakarėliams visiškai neturi laiko.

„Dukra pradėjo lankyti pirmą klasę, turiu labai daug veiklos su šokiais, o vakare, po mokyklos, norisi pabūti su vaiku“, – patikina pašnekovė.

Pasiteiravus, ar nekyla pavydo scenų, kuomet vyras be žmonos lankosi vakarėliuose, E.Daniūtė tikino, kad neturi laiko tokiems dalykams, be to – nėra pavydi.

„Vyras turi pasilinksminti, o kaip kitaip? Nelabai aš turiu teisę savo vyrui kažko neleisti“, – juokėsi E.Daniūtė.

Gretos Skaraitienės nuotr./Komisijos nariai (iš kairės): Giedrius Drukteinis, Edita Daniūtė, Aurelijus Liškauskas
Gretos Skaraitienės nuotr./ Edita Daniūtė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius