Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vakarėlyje po šokių laidos Marius Gaižauskas nepaleido iš rankų Jolantos Leonavičiūtės

Šeštadienį griausmingai prasidėjęs TV3 projektas „Šok su manimi“ pažėrė įvairių staigmenų. Dvylika ant parketo debiutavusių porų su jauduliu žengė į sceną, pristatė savo pirmąjį šokį ir stengėsi atlaikyti aštrius komisijos narių komentarus.
Jolanta Leonavičiūtė ir Marius Gaižauskas
Jolanta Leonavičiūtė ir Marius Gaižauskas / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Po pirmosios laidos filmavimo dalyviai galėjo kiek lengviau atsikvėpti ir iškart pasibaigus laidai keliavo į vakarėlio dūzges sostinės naktiniame klube „Grand Club Lietuva“. Šokių sukneles ir ištaigingus kostiumus į laisvalaikio ir kokteilinius drabužius pakeitę projekto dalyviai linksminosi iš širdies.

Projekte bene daugiausiai dėmesio sulaukusi Jolantos Leonavičiūtės ir jos partnerio Mariaus Gaižausko pora į vakarėlį atvyko susikibusi už rankų ir visą vakarą vienas kito nepaleido iš rankų. Meiliai besišnekučiuodami jie tiesiog mėgavosi vienas kito draugija.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Jolanta Leonavičiūtė ir Marius Gaižauskas
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Jolanta Leonavičiūtė ir Marius Gaižauskas

Dar anksčiau J.Leonavičiūtė buvo sakiusi, kad atsidūrusi dėmesio ir apkalbų centre užuovėją  ir ramybę randa šokių partnerio Mariaus Gaižausko draugijoje.

„Tai – mūsų asmeninis reikalas, apie kurį viešai nesinori kalbėti. Nenoriu nei tvirtinti nei neigti mūsų santykių. Mudu kartu praleidžiame daug laiko – šokame, valgome, einame į kiną“, – paklausta apie romantiškus jausmus scenos partneriui anksčiau Žmonės.lt yra sakiusi J.Leonavičiūtė.

Mergina tikino, kad nuaidėjus skandalui atvirauti apie asmeninius santykius – mažų mažiausiai netinkamas laikas, nes žmonės, anot jos, vėl suskubs peikti ir kritikuoti.

„Jeigu yra meilė, ji bus ilgai, taigi ar dabar, ar po mėnesio tikri jausmai vis tiek anksčiau ar vėliau iškyla į paviršių“, – sakė J.Leonavičiūtė.

Vakarėlyje kartu su pora linksminosi ir daugiau projekto dalyvių. Akivaizdu, kad šokių pamokos nepraėjo veltui – išmoktus žingsnelius jie be jokio jaudulio demonstravo judindami naktiniame klube. Atsipalaiduoti projekto dalyviams laiko yra nedaug. Savaitės pradžioje jų vėl lauks intensyvios treniruotės, todėl šis vakarėlis – tiesiog smagi galimybė pabūti visiems drauge.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Agness Landau
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Agness Landau

Šokio ritmu dūzgėse linksminosi transseksualė Agness Landau. Modeliui Tuen Simonui Phamui draugiją vakarėlyje palaikė mylimoji Karolina Toleikytė, su širdies drauge Rusne Jankauskyte atvyko ir Martynas Kavaliauskas.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Martynas Kavaliauskas su draue Rusne
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Martynas Kavaliauskas su drauge Rusne

Ašaras laidos pabaigoje vos tramdžiusi, iš projekto pasitraukusi Greta Lebedeva taip pat pasirodė vakarėlyje. Drauge su ja atvyko mylimasis Aleksandras Kazakevičius ir geriausia draugė Indrė Burlinskaitė.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Greta Lebedeva ir Aleksandras Kazakevičius
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Greta Lebedeva ir Aleksandras Kazakevičius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius