-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Valanda su Rūta“: Seimo narės draugė Valdovų rūmų plytelių nusipirko aštuonis kartus pigiau

“Man susidaro įspūdis, kad statant Valdovų iš pradžių buvo statoma, po to daromas projektas, sudaryta darbų sąmata ir pagal tą sąmatą sumokama” – apie vieną priežasčių, kodėl Valdovų rūmai mums visiems greičiausiai kainuos dagiau nei pusę milijardo litų, laidoje “Valanda su Rūta” pasakoja Seimo narys Andrius Mazuronis.
Filmavimo akimirka
Filmavimo akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

“Po kokių penkiasdešimties metų Vilniuje turistai bus vežiojami šių dienų didžiausių aferų maršrutu: Valdovų rūmai – pradėtas ir nebaigtas futbolo stadionas, premjero rezidencija Turniškėse”– studijoje bandė juokauti žurnalistas Tomas Čyvas.

Tuo tarpu Seimo narė Audronė Stancikienė, kartu su Siesikų dvaro valdytoju Audriu Motiekaičiu, puikiai išmanančiu tikrąsias statybos ir restauravimo darbų kainas, sutiko surengti Lietuvos žmonėms ekskursiją po pačius rūmus. Jie teigia, kad daugelis Valdovų rūmams nupirktų šviestuvų, baldų, apdailos elementų neturi jokios istorinės ir architektūrinės vertės.

„Euroremontas“, – interjerą vienu žodžiu apibūdino A. Motiekaitis.

Dar labiau šokiravo Aurelija Stancikienė, atpažinusi rūmuose plyteles, kurių vieno kvadratinio metro kaina sąmatoje nurodyta 800 litų. „Šimtą litų už kvadratą“, – tiek esą Seimo narės draugė sumokėjo būtent už šių plytelių kvadratą prieš keletą mėnesių vienoje parduotuvių.

Kaip gali būti, kad gyvename dvigubų standartų šalyje?– klausia šį vakarą pokalbių laidos “Valanda su Rūta” studijoje bado akciją paskelbę policininkai ir ugniagesiai.

„Lietuvoje yra teritorijų, kuriose vienas patrulis atsako už 100 kvadratinių kilometrų saugumą, o Valdovų rūmuose pastatyti šimtus tūkstančių kainuojantys butaforiniai židiniai, kurie niekada neveiks, – piktinosi diskusijoje dalyvavę pareigūnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius