Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Valda Bičkutė: „Buvo verta šokti į šaltą vandenį“

Turtinga, karjeros aukštumų Vokietijoje pasiekusi verslininkė grįžta į Lietuvą atkeršyti savo skriaudikui, buvusiam vyrui ir jo nusikalstamose struktūrose žinomai šeimai. Ji pilna ryžto atsiteisti su tais, kurie pavogė jos laimę: atėmė vaiką, šeimą ir tikėjimą meile... Valda Bičkutė (30) seriale „Pavogta laimė“ atlieka pagrindinį vaidmenį.
Valda Bičkutė
Valda Bičkutė / G. Žilinsko nuotr.

Valda, kalbamės Lietuvoje, o po kelių dienų jau skrisite į Maskvą. Esate čia reta viešnia?

Oi, ne, netiesa. Gyvenu Lietuvoje ir čia niekada nebūsiu tik reta viešnia. Čia yra mano mylimas teatras, kurio tikrai nesiruošiu palikti. Tiesiog šiuo metu turiu nemažai darbo Maskvoje.

Koks ten gyvenimo tempas? Ar tiesa, kad norint viską spėti, reikia lėkti beprotišku greičiu?

Galima sakyti, taip. Gyvenu „ant lagaminų“. Būna, kad per mėnesį tenka skristi dvylika kartų. Mano mama net juokauja, kad į Telšius jos aplankyti grįžtu rečiau negu skrendu į Maskvą. Taip susiklostė, kad Telšius traukiniu pasiekiu per tris valandas, o štai Maskvą nuo Vilniaus skiria dviejų valandų skrydis (juokiasi).

Maskvoje gyventi, savaime suprantama, nelengva. Juk tai milžiniškas miestas, todėl judėjimas iš taško A į tašką B yra be galo varginantis. Tiesa, Rusijoje į aktorių žiūrima itin pagarbiai: mus nuolat globoja, nuveža ir parveža, kur reikia, aktoriaus kultas labai didelis, dar išlikęs nuo sovietinių laikų, stengiamasi, kad jaustumėmės komfortiškai. Man tenka dirbti su labai įdomiais žmonėmis, ryškiomis asmenybėmis – tikromis žvaigždėmis.

Gal jau teko susidurti su rusų žiniasklaida, kuri, kaip kalbama, yra gerokai bulvariškesnė už mūsiškę?

Dar ne. Tačiau laukia filmo premjera, tad dėmesio galiu ir neišvengti.

Kai prieš porą metų kalbėjomės, Jūs kaip tik ruošėtės kraustytis į butą ant Tauro kalno, kad visas Vilnius Jums būtų lyg ant delno. Ar jau išsipildė ši svajonė?

Taip! Kaip gera kaskart į darbą eiti savo mylimu Taurakalnio takučiu...

Serialą „Pavogta laimė“ vertinate kaip itin kokybišką kūrinį.

Pasaulyje į filmų ir televizijos serialų gamybą investuojama kur kas daugiau, ten visai kiti darbo tempai, todėl Lietuvos atžvilgiu šį serialą vertinu puikiai, nieko panašaus nesu mačiusi.

Esate pagrindinė serialo herojė. Papasakokite apie ją.

Tai yra netipiškas serialo personažas, nes mes įpratę matyti paprastas nuskriaustas mergaites, kurių gailisi ir dėl kurių išgyvena visa šalis. Ji nepaprastai stipri mergina, protinga ir ryški asmenybė, kuriai teko labai sudėtingas likimas. Kiti sako, kad mano herojė labai seksuali mergina, prie kurios vyrai limpa lyg musės prie medaus.

Ilgai serialo anonsuose buvo rodomas epizodas, kaip Jūsų herojė įmetama į šaltą vandenį. Jums pačiai tai prisiminti šiurpoka?

Pamenu, kai rodė tą epizodą, nusisukau, nes šiurpas perėjo per visą kūną. Bet didžiuojuosi savimi, kad išdrįsau tai padaryti. Buvo verta pasistengti dėl tokio puikaus kadro.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius