Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Valdas Adamkus: Arvydas Sabonis buvo įvertintas labiau nei Amerikos prezidentas

Gamtos apsuptyje, šalia viešbučio „Le Meridien Villon“, antradienio vakarą pristatytas naujas laisvalaikio aprangos prekinis ženklas, pavadintas Lietuvos krepšinio legendos vardu „Sabonis 220“. Buvęs krepšininkas Arvydas Sabonis prisipažino sunkiai rasdavęs savo sudėjimui ir ūgiui tinkamų drabužių, todėl išreiškė viltį, kad jo likimo draugai nuo šiol turės daugiau galimybių rinktis.
Arvydas Sabonis
Prekinio ženklo „Sabonis 220“ pristatymas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Tokiems dideliems žmonėms kaip aš dažniausiai yra labai mažas drabužių pasirinkimas arba jo iš viso nėra. Man visada būdavo sunku nusipirkti tinkamų drabužių – marškinius ar kostiumą gali pasisiūti, o laisvalaikio drabužių rasti sudėtinga. Buvau ir Milane pas Armani, jis sutiko pasiūti man kostiumą, kuris tikrai gerai guli ant manęs, tačiau tai nebuvo pigu, – patirtimi dalijosi garsus krepšininkas. – Aš mėgstu laisvą stilių: marškinėlius, džinsus, patogias kelnes, kaklaraiščio vengiu – noriu laisvės... O tokių drabužių mano ūgiui beveik neįmanoma gauti. Todėl aukšto ūgio žmonės visi ir vaikšto panašiais rūbeliais.“

Garsiausias visų laikų Lietuvos sportininkas neabejoja, kad būsimų šio prekinio ženklo klientų užteks.

„Šis prekinis ženklas atsižvelgia į aukštą žmogų. Aukštaūgių yra daug – vien krepšinio pasaulyje jų daugybė. O ir Lietuva – aukšta tauta“, – tikino A.Sabonis.

Naujo prekinio ženklo pristatyme dalyvavo ir krepšininkai Linas Kleiza bei Jonas Mačiulis, A. Sabonį savo apsilankymu pagerbė ir prezidentas Valdas Adamkus.

„Krepšinis yra ne antra Lietuvos religija, o pirmoji meilė, kuri yra vienijanti jėga, labai reikalinga mūsų tautai šiuo laiku, – tikino buvęs šalies vadovas, skyręs sveikinimo kalbą A.Saboniui. – Man skaudu, kad Lietuva nelabai suprato Arvydo Sabonio įvertinimo Amerikoje, kur jis buvo įtrauktas į Šlovės muziejų. Patekti į Šlovės muziejų Amerikoje yra svarbiau, nei būti išrinktu Amerikos prezidentu. Arvydai, tu esi pirmasis lietuvis, kuris iškilo aukščiau už Amerikos prezidentą, ir liksi Šlovės muziejuje šimtmečiams.“

VIDEO: Sabonis 220 pristatymas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius