Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Valdas iš KĮŽ „vedė“ (nuotraukos)

„Vestuvės – tai naujas etapas žmogaus kelyje. Šiam žingsniui atsakingai ruošiamasi, svarstoma, o duodami įžadai saisto visą likusį gyvenimą. Panašiai ir su muzika – įsimyli ir jai pasižadi...“, – taip pasakojo muzikinio realybės šou „Kelias į žvaigždes 3“ dalyvis Valdas, pristatydamas savo naujausią dainą „Tave radau“.
Dainininkas Valdas
Dainininkas Valdas
Temos: 2 Santuoka Vestuvės

Atlikėjas kalba, jog naujoji daina yra apie tai, koks laimingas ir dėkingas būna žmogus radęs savo antrąją pusę – ši mintis padiktavo ir fotosesijos idėją: smėlio karjeras, Valdas basas, kostiumuotas, o tolumoje lyg miražas pasirodo mergina balta suknele, teigiama „JP music“ išplatintame pranešime.

Čia galite rasti fotosesijos nuotraukas.

„Paulinos laukiau prie drabužių nuomos salono. Laipteliais nusileido... nuotakos suknele pasipuošusi mergina. Nespėjau atsitokėti, kai keli praeiviai priėję pasveikino vestuvių proga. Šiek tiek netikėtai susituokiau, tiesa, kol kas dar tik nuotraukose“, – juokėsi Valdas.

„Fotosesiją atsiminsiu ilgai. Labai sušalom, pro šalį lekiančios mašinos nuolat signalizavo, o drabužių nuomos salono darbuotojai tikriausiai gavo infarktą, pamatę, kas liko iš molynuose lakstančios nuotakos suknelės“, – pasakojo atlikėjas, kurią naujausią dainą „Tave radau“ jau galima išgirsti Lietuvos radijo stočių eteryje.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius