-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Valdovų rūmuose – „Kino po žvaigždėmis“ uždarymas: atvyko ir geram filmui neabejingos garsenybės

Penktadienio vakarą kino mylėtojai sugužėjo į dešimtą kartą vykusio festivalio „Kinas po žvaigždėmis“ finalinį šių metų seansą. Sezoną uždarė Richard Linklater premjera „Kur tu pradingai, Bernadeta?“, kuriame pagrindinį vaidmenį sukūrė žavioji Cate Blanchett. Filmą Valdovų rūmuose susirinkusiems žiūrovams pristatė projekto „Nebegėda“ sumanytoja, aktorė ir laidų vedėja Beata Tiškevič.
Festivalio „Kinas po žvaigždėmis“ uždarymo svečiai
Festivalio „Kinas po žvaigždėmis“ uždarymo svečiai / Arno Strumilos / 15min nuotr.

Tarp geram kinui neabejingų svečių – Beata Tiškevič su mylimuoju režisieriumi Sauliumi Baradinsku, atlikėjas, grupės „The Roop“ lyderis Vaidotas Valiukevičius su mylimąja papuošalų kūrėja Deimante Litvinaite, žurnalistė Jurga Baltrukonytė, televizijos laidų vedėja Audrė Kudabienė bei kiti.

Renginio svečiai ir akimirkos – galerijoje:

„Džiaugiamės, kad kokybiška ir su didele meile atrinkta programa palietė daugelio širdis. Sėkmingas kokybiškiausių kino po atviru dangumi sezonas pasižymi itin plačiu spektru: nuo išskirtinių garsiausiuose kino festivaliuose apdovanotų dokumentikų iki lankomumo rekordus visame pasaulyje sumušusių komedijų ar naujų filmų. Didžiuojamės, kad dešimtąjį „Kino po žvaigždėmis“ užbaigsime įspūdingo filmo premjera“, – pranešime spaudai teigė festivalio vadovė Andrė Balžekienė.

Pasaulinio garso Maria Sample bestseleriu paremtas filmas „Kur tu pradingai, Bernadeta?“ pasakoja apie architektę Bernadetą Fox, kurią vaidina ikoniškoji Cate Blanchett. Žavinga moteris, regis, turi viską: jaukius namus, nuostabią dukterį ir mylintį vyrą. Deja, už gražaus ir užglaistyto fasado slypi gilesnė istorija – dėl šeimos paaukojusi architektės karjerą, ji jaučiasi dreifuojanti. Planuojant šeimos išvyką į Antarktidą, Bernadeta netikėtai pradingsta be pėdsakų – moteris leidžiasi į savęs pačios paieškas, tikėdamasi atrasti laimę ir gyvenimo kelią.

„Oskaro“ laureatas, filmų „Vaikystė“ ar „Prieš saulėtekį“ režisierius Richardas Linklateris į didžiuosius kino ekranus grįžta su šeimos bei vidinio asmenybės virsmo temomis. Gyvenimo kelio ir pašaukimo klausimus narstantis filmas pasižymi nemenka humoro doze, negailint jautrių gyvenimo akimirkų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius