-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Valeikis nelaimėlius pasiuntė maudynėms su rykliais

TV6 realybės šou „Kelionių startas” ir šią savaitę kviečia žiūrėti neprilygstamojo dešimtuko, kuris varžosi dėl geriausio gido vardo, nuotykius. Pabaigę filmavimus nuostabiame Turkijos kurorte Marmaryje, kur kūrybinė grupė pateko į didelę avariją, apsilankė Marmario TV studijoje, o laidos vedėjas Rimas Valeikis tiesiai šviesiai tiesioginiame eteryje pareiškė, kad dėl savo griežtumo šou dalyviams jis bus antrasis nemėgstamas tipas Lietuvoje po Manto Petruškevičiaus, „Kelionių startas” keliasi į kitą nuostabų Turkijos kurortą Kušadasį.
Rimas Valeikis
Rimas Valeikis / TV6 nuotr.

Kušadasis, kaip ir visa Turkija, pasitiko laidos kūrybinę grupę puikiu oru ir… policijos areštine. Vieną gražų rytą šou dalyviai gaus neįtikėtiną užduotį – kaip ir kuo nori vandeniu persikelti į legendinę Paukščių salą. Negana to, matyt naktį sapnavęs blogus sapnus, laidos vedėjas Rimas Valeikis negailestingai ims ir išformuos iki šiol buvusias komandas.

„Mergaitės – į vieną pusę, berniukai į – kitą…“ – „Kelionių starte” Rimas Valeikis sugrupuos merginas ir vyrukus.

Ir, žinoma, TV6 žiūrovų lauks intriguojančioji rungtis. Merginas itin prabangiu kateriu sutiko į salą nuplukdyti tame pačiame viešbutyje apsistojęs turkas, tačiau vaikinams pasiseks mažiau – jie liks ant kranto… Ir sugalvos keršto planą. Koks jis, „Kelionių starto“ žiūrovai pamatys šią savaitę per TV6 stebėdami naujas dalyvių intrigas.  

Tačiau tuo „Kelionių starto“ dešimtuko nuotykiai nesibaigs. Vaikinai ir merginos privalės užsienio turistams kaip įmanoma gražiau pristatyti Paukščių salą ir, žinoma, surinkti į kepurę kuo daugiau turkiškų monetų. Merginoms čia pat salos prieigose ir vėl seksis išties neblogai, turistai iš Didžiosios Britanijos bus itin dosnūs. O štai vaikinams ir vėl teks graužti nagus – jie ne tik papuls į policijos rankas, bet ir atsidurs areštinėje.

O kur dar atvykusio Manto Petruškevičiaus užgaidos ir Lietuvos pristatymas turkams, kad šie svetimos šalies vardą dar prisimintų 1000 metų?

Aišku tik viena – „Kelionių startas“ gido darbo besivaikantiems jaunuoliams pateiks begalę iššūkių – kol laimėjusieji mėgausis delfinų draugija, pralaimėjusiems teks maudytis su rykliais.

Ekstremalūs iššūkiai, dar ekstremalesni patirti nuotykiai TV6 „Kelionių starte“ jau šią savaitę pirmadieniais–penktadieniais 20.30 val.!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius