Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Valeikis tapo sportinių batelių pardavėju?

Padėti surasti dingusią seserį, surengti gedulingus pietus, apkirpti šunį – tai tik kelios problemos, su kuriomis į „Asistentus“ kreipiasi laidos žiūrovai. Tiesą sakant, nėra tokių užduočių, su kuriomis nesusidorotų šauni laidos vedėjų komanda, tačiau ką tada darytų kitos laidos ir jų vedėjai?
Rimas Valeikis
Rimas Valeikis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Rimas Valeikis

„Asistentų“ širdį šį kartą gebėjo sugraudinti du dirbantys studentai, kuriuos iškraustė iš buto ir jie, stovėdami su savo kuklia manta gatvėje, liejo gailias ašaras, galvodami, kur šį vakarą po darbų grįš ilsėtis. Rasti būstą per vieną dieną ir tuoj pat jame įsikurti – štai toks iššūkis patiko asistentams ir jie ėmėsi darbo. Nuo lūšnos iki prabangaus daugiabučio, nuo kelių šimtų iki kelių tūkstančių litų per mėnesį, nuo buto su girtaujančia šeimininke gretimame kambaryje iki visiškai tuščių apartamentų – tokį nuomojamo nekilnojamojo turto spektrą pamatė asistentai. Koks buvo dviejų jaunuolių pasirinkimas?

Bet ir tai dar ne viskas – jaunuoliams reikia dirbti, o būsto paieškos darbdaviui tikrai neatrodo pateisinama priežastis nebūti darbo vietoje. Todėl sporto avalynės parduotuvėje išsijuosęs triūsė asistentas Rimas Valeikis. Ar pavyko jam apauti sportbačiais pensininkę, ar apskritai asistentas gebėjo susidoroti su užduotimi? Ar turėjo kur vakare nakvoti du jaunuoliai ir ar įmanoma be jokių įrankių suruošti įkurtuvių vakarėlį būriui draugų, o visiškai tuščią butą paversti gyvenimui tinkama erdve?

Smagi, jaunatviška, nuotykinė ir net pažintinė istorija laidoje „Asistentai“ šeštadienį, 17 val., per LNK. Laidos vedėjai  Redita Dominaitytė, Rimas Valeikis, Edmundas Končius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius