-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Valerijaus Gigevičiaus šukuosenų kolekcija atskleidė slapčiausius fetišus

Sostinės menų fabrike „Loftas“ susirinkusią publiką ketvirtadienio vakarą nustebino kirpėjo ir plaukų stilisto Valerijaus Gigevičiaus naujos šukuosenų kolekcijos pristatymas. Šįkart menininkas savo darbams pasirinko itin pikantišką – fetišų temą.
Valerijus Gigevičius
Valerijus Gigevičius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Vakaro metu susirinkusieji galėjo pamatyti visko: jų akis džiugino ne tik scenoje demonstruota šukuosenų ir makiažo įvairovė, latekso ir odos gausa, įspūdingi kostiumai bei apnuoginti modelių kūnai, bet ir seksualūs šokiai ant podiumo bei salėje kabančiame tikrų tikriausiame narve. Vakaro metu žiūrovams pasirodė daugiau nei 20 modelių, atskleidžiančių slapčiausius fetišus.

31-erių V.Gigevičius tikino kūrybos metu negalvojantis, kaip nustebinti žiūrovus, ir darantis tai, kas jam patinka. „Aš nesistengiu stebinti ir darau tai, ką sugalvoju. Penktoji mano kolekcija atspindi fetišą – tai, ką kiekvienas turime savyje, tačiau slepiame, mėginame neparodyti. Pristatymo metu tą fetišą parodėme – fetišą plaukams, meilei, erotikai“, – pasakoja stilistas.

Iki šiol pristatytos keturios kolekcijos, pasak paties šukuosenų meistro, buvo kur kas paprastesnės. „Praėjusios kolekcijos buvo tarsi daromos „for fun“. Vyravo gatvės stilius, perteikiau tai, kas matoma aplink mus. Buvome lyg užsimerkę, kad ir ta pačia gėjų tema“, – pasirodymus lygino stilistas. Jo teigimu, naujausias pasirodymas esąs daug stipresnis ir prilygsta asmeniniam žingsniui pirmyn kūryboje.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Pasirodymo akimirka
Pasirodymo akimirka

V.Gigevičius tikina, šia kolekcija norintis paskatinti lietuvius atsisakyti konservatyvių pažiūrų. „Man norisi tarsi „išstumti“ Lietuvą, kad ji nebūtų užsidariusi. Noriu plėsti žmonių pažiūras, todėl renkuosi tokias temas“, – savo lūkesčius vardijo šukuosenų meistras. Idėjų pasirodymui jis tikino sėmęsis tiesiog iš gyvenimo: „Daug keliauju, sutinku daug žmonių. Semiuosi įkvėpimo iš to, ką patiriu.“

Taip susišukavus eiti į gatvę nesiūlo

Menininkas pripažįsta, kad su tokiomis šukuosenomis vargu ar būtų galima išeiti į gatvę: „Tiek šukuosenos, tiek pristatytas makiažas labiau tinka vakarėliams. Vargu, ar taip pasipuošus būtų galima išeiti kur kitur. Kasdienai galbūt tiktų vos viena kita šukuosena.“

V.Gigevičius prasitarė, kad pasibaigus šios penktosios kolekcijos pristatymui, jis jau mąsto apie kitus pasirodymus. „Po kiekvieno pasirodymo sakau sau, kad šis pasirodymas buvo paskutinis – besiruošiant pristatymams itin pervargstu. Tačiau kaskart po tų žodžių vėl imuosi darbų. Ir dabar jau esu šį bei tą numatęs, turiu kelias idėjas“, – atviravo stilistas.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Pasirodymo akimirka
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Pasirodymo akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius