-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Valerijus Gigevičius ruošiasi emigruoti: „Seniai esu pusiau ne Lietuvoje“

Penktadienį Vilniaus menų fabrike „Loftas“ paskutinę, aštuntąją savo šukuosenų kolekciją pristatysiantis plaukų stilistas Valerijus Gigevičius artimiausiu metu išvyks iš Lietuvos - menininkas gerbūvį kurti žada Barselonoje, Ispanijoje.
Valerijus Gigevičius
Valerijus Gigevičius / Lukas Balandis / BNS nuotr.
Temos: 1 Kevinas Gigevič

 „Su ašara akyse sakau, kad ši mano kolekcija – paskutinė. Manau, kad nulipti nuo scenos irgi yra menas. Reikia mokėti išeiti su iškelta galva – ne tada, kai salės būna pustuštės. Manau, atėjo laikas tam. Kažkas viduje man sako, kad užtenka. Galbūt kažkada kažką dar parodysiu, tačiau dabar galvoju, kad tai bus tikrai paskutinė kolekcija. Turiu kitokių idėjų – pagyvensime ir pamatysime“, – trečiadienio vakarą jaukioje senamiesčio užeigoje surengtos spaudos konferencijos metu sakė V.Gigevičius.

Stilistas neslėpė – artimiausiu metu jis žada išvykti iš Lietuvos: ketina emigruoti į Ispaniją, Barseloną. „Seniai esu pusiau ne Lietuvoje – gyvenu tarp Barselonos, Lietuvos ir Portugalijos. Galbūt tai taip pat turi įtakos tam, kad gyvenime noriu pastatyti stambius taškus“, – sakė V.Gigevičius, galutinai nusprendęs bent kurį laiką gyventi tik Ispanijoje.

Paklaustas, ką žada veikti svečioje šalyje, V.Gigevičius sakė visų pirma norįs atsipalaiduoti ir pailsėti – kolekcija, kurią gerbėjai išvys jau penktadienį, iš jo pareikalavo labai daug pastangų. „Ši kolekcija iš manęs ištraukė labai daug – daug jėgų, nervų. Kol kas apie darbą negalvoju. Mąstau tik apie gyvenimą“, – sakė jis.

Kada tiksliai išvyks iš Lietuvos V.Gigevičius nepanoro atskleisti – patikino, kad lagaminus susikraus jau netrukus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius