Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Valinskas Miliūtės laidą iškeitė į „Žvaigždžių duetus“

Trečiadienio vakarą Seimo narys Arūnas Valinskas buvo kviestas dalyvauti nacionalinės televizijos LTV tiesioginėje pokalbių laidoje „Teisė žinoti“, kurią veda Rita Miliūtė. Tačiau diskusiją apie valdančiosios koalicijos problemas seimūnas iškeitė į pasirodymą LNK muzikiniame projekte „Žvaigždžių duetai“, kur scenoje vaidino Leniną.
Arūnas Valinskas
Arūnas Valinskas su Irūna ir Mariumi Jampolskiu „Žvaigždžių duetuose“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

LTV laidoje „Teisė žinoti“ R.Miliūtė kalbino susisiekimo ministrą Eligijų Masiulį, opozicijai atstovaujantį socialdemokratą Juozą Oleką, Krikščionių partijos lyderį Gediminą Vagnorių, daugumos atstovą Jurgį Razmą, kviesdama juos diskutuoti, kiek stipri yra dabartinė valdančioji koalicija.

„Į laidą buvo kviestas ir Arūnas Valinskas, tačiau likus ketvertui valandų iki laidos jis pranešė negalėsiąs atvykti“, – tiesioginiame eteryje apgailestavo laidos šeimininkė R.Miliūtė.

Tuo metu A.Valinskas filmavosi kitoje – LNK –  televizijoje, kurioje vyko muzikinio projekto „Žvaigždžių duetai“ įrašas. Jis su projekto lyderiais aktoriumi Mariumi Jampolskiu ir grupės „Studentės“ nare Irūna Puzaraite scenoje atliko iš anksto surepetuotą specialų numerį, kuriame A.Valinskas vaidino staiga atgijusią Lenino statulą. Dainininkai Balandžio 1-ajai skirtame koncerte traukė apie pionierišką meilę, o jų pasirodymą vertino A.Valinsko žmona – komisijoje dirbanti Inga Valinskienė.

Seimo narys A.Valinskas 15min.lt atskleidė, kodėl nedalyvavo R.Miliūtės laidoje „Teisė žinoti“. Jis tikino, jog nuomonė, kad šią laidą jis iškeitė į „Žvaigždžių duetus“, – eilinė spekuliacija.

„Buvome suderinę, kad suspėsiu dalyvauti abiejose laidose, buvo susitarta dėl laiko. Tik vėliau sužinojau, kokia „Teisė žinoti“ tema ir kokie bus pašnekovai. Vienoje pusėje turėjo sėdėti Masiulis ir Razma, o kitoje – Vagnorius ir Olekas. Mes turėjome būti kaip jaunamartė, kuri turi rinktis iš dviejų jaunikių“, – nedalyvavimo priežastis aiškino A.Valinskas. Jis teigė, kad būtent dėl tokios politinės provokacijos nei pats, nei jo frakcijos nariai pokalbių laidoje nedalyvavo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius