-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vandenslydžiu susižavėjusi Ernesta Elzbergaitė: „Užtenka 10 minučių ant lentos, kad kitą dieną skaudėtų visus raumenis“

Modelių mokyklos „Catwalk“ vadovė Ernesta Elzbergaitė (25) prisipažino, kad jai patinka ekstremalus sportas. Merginai yra tekę išbandyti jėgas ant snieglentės, kažkada buvo noras išmokti valdyti jėgos aitvarus, tačiau praėjusią vasarą išbandytas vandenslydis ją pakerėjo.
Ernesta Elzbergaitė
Ernesta Elzbergaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Nors šiltu vasarišku oru buvo galima mėgautis dar vos kelias dienas, tačiau E.Elzbergaitė spėjo užlipti ant lentos ir išbandyti šalia Vilniaus esantį vandenslydžio parką. „Praeitą vasarą pirmą kartą išbandžiau šią pramogą, pirmą kartą atsistojau ant lentos. Likau sužavėta. Vandenslydis geras tuo, kad nereikia labai gero oro, vykti į pajūrį, laukti, kol bus palankus vėjas“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Ernesta.

Modelis taip pat prisipažino, kad nors kai kuriems gali atrodyti, kad skrosti bangas yra lengva, bet po 10 minučių veiksmo, pasekmes gali pajusti kitą dieną – tuomet skauda visi raumenys ir jausmas toks, lyg būtumei paplušėjusi sporto salėje.

Asmeninio albumo nuotr./Ernesta Elzbergaitė
Asmeninio albumo nuotr./Ernesta Elzbergaitė

Ernesta džiaugiasi, kad bandant prisijaukinti naują veiklą jai pavyko išvengti traumų. „Na, buvo įvairių nukritimų, bet tai natūralu, nes reikia išmokti stovėti ant lentos, tačiau rimtesnių traumų nebuvo. Aš savo malonumui mokausi, nedarau įvairių sudėtingų triukų, todėl ir pavyksta išvengti traumų“, – juokėsi E.Elzbergaitė.

Paklausta, kaip susidomėjo vandenslydžiu: ar draugai užkrėtė, ar pati pastebėjo naują sporto šaką, Ernesta prisiminė: „Mano brolis 6 metus plaukioja jėgos aitvarais. Aš irgi norėjau pabandyti, bet kiekvieną kartą nuvykus į pajūrį pasitaikydavo nekoks oras, buvo šalta, o manęs nežavėjo tokiu oru lįsti į vandenį. Kartą su bičiuliu susitikome papusryčiauti, jis užsiminė, kad važiuoja į vandenslydžio parką. Pasiūlė man ir aš sutikau. Taip ir susidomėjau.“

Asmeninio albumo nuotr./Ernesta Elzbergaitė
Asmeninio albumo nuotr./Ernesta Elzbergaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius